Egyéb kategória

Ezeket a fotókat nézegessétek az olvadó telefonotokon, és jobb lesz

A kánikula egy darabig még velünk marad az országban. Nagyon figyeljetek oda magatokra és egymásra. Arra gondoltunk, hozunk néhány hűsítő fotót, amelytől jobban érzitek majd magatokat néhány másodpercre. De a lényeg: minden fotó alatt találtok egy hűsítő tippet is.

vous - 2017.08.05.
Ezeket a fotókat nézegessétek az olvadó telefonotokon, és jobb lesz

Forrás:
Pexels.com
600

Így lehet az otthonotok egy hűsítő oázis – a perzselő sivatagi hőségben

A rekkenő hőség nem feltétlenül elviselhetetlen, ha a vízparton élvezhetjük. A munkahelyünkön és az otthonunkban viszont a hátunk közepére sem kívánjuk, hiszen egy meleg helyiségben a közérzetünk is sokkal rosszabb, és jó pár álmatlan éjszakát is okozhat számunkra.

Hogy ez ne így legyen, adok pár ötletet arra, hogyan hűthettek le egy helyiséget egyszerűen, költséghatékonyan!

Forrás:
Pexels.com
600

Igazán forró napokra: top 10 hűsítő nyári leves

A tartós kánikula, a folyamatos 30 fok feletti hőmérséklet még a legelszántabb nyárimádókat is megviseli, ha nem hűsítő pancsolással töltik az időt. Ilyenkor meleg ételt nem is nagyon kívánunk, a főzés is felesleges macera, de enni és inni igenis kell! 10 remek receptet mutatunk – gyorsak, egyszerűek és HIDEGEK!

Kattintsatok ide a receptekért!

Forrás:
Unsplash
600

Légkondi nélkül is könnyedén lehűthetitek a szobátokat!

Nem mindenkinek van akkora szerencséje, hogy rendelkezik légkondival, de aggodalomra semmi ok, ugyanis más módszerekkel is lehűthetjük a lakást!

A cikkért kattintsatok ide!

Forrás:
Unsplash
600

Recept tesztelve! 3 kihagyhatatlan limonádé forró nyári napokra

Szeretném azt mondani, hogy minden cikk megírása szuper izgalmakkal jár együtt, de hazudnék. Ha azonban egy DIY, egy VOUS-kihívás vagy netán egy teszt van terítéken, az egész szerkesztőség felbolydul. Így történt ez most is, amikor ruhák helyett citromokat vettem a kezembe, és Nóri limonádézója megnyitotta kapuit. Kezdetét vette a kotyvasztás, merthogy a kedvetekért feláldoztuk magunkat, és leteszteltünk 3 cukormenteslimonádé-receptet.

Kattintsatok ide a részletekért!

Forrás:
Unsplash
600

Bye-bye, hőguta! – ezekkel az apró trükkökkel enyhíthetitek a rekkenő hőséget

Verítékben úszik mindenki, nem lacafacázik az idei nyár: ránk szabadította a kánikulát. Ez annyira nem is lenne baj, mert nyár van, hát legyen nyár, de néhanapján azért muszáj túlélő praktikákhoz folyamodni, ha már kibújnátok a bőrötökből. 

Kattintsatok ide a folytatásért!

Forrás:
Unsplash
600

Ezt egyétek nyáron! – hűsítő ételek és fűszerek

A meleg napokon érdemes olyan ételeket és italokat fogyasztani, olyan fűszereket és alapanyagokat választani, amelyeknek hűsítő hatásuk van belülről is. Ha lehet, minél kevesebb hőkezeléssel készítsük el ebédünket, vacsoránkat, épp csak pároljunk vagy grillezzünk, illetve minden hűsít, ami nyers!

Kattintsatok ide a folytatásért!

Ajánlott cikkek