Egyéb kategória

Shannen Doherty ismét munkába állt – szuperszexi hajat vágatott magának a színésznő

Shannen Doherty 2016 nyarán jelentette be, hogy kiújult a mellrákja. Azóta a színésznő részletesen beszámol Instagramján állapotáról. Szerencsére májusban jó híreket kapott, és már újra elkezdett dolgozni is, sőt, szuperszexi hajat vágatott magának.

vous - 2017.08.09.
Shannen Doherty ismét munkába állt – szuperszexi hajat vágatott magának a színésznő

A Bűbájos boszorkák színésznője ismét jelentkezett Instagramján, ahol megmutatta az új dögös frizuráját. 

Köszönöm, @anhcotran a szexi párizsi frizurát! Két év kopaszság után jó újra nőnek érezni magam!

Objektum doboz

Szerencsére Shannen teljesen a gyógyulás útjára lépett, ismét munkába állt, jelenleg a Heathers című sorozatot forgatja, ami jövőre kerül képernyőre.

shanen

„Annyira féltem” – A Bűbájos boszorkák sztárja őszintén mesélt a sugárkezelésről

Ha valakinek, akkor Shannen Dohertynek biztos, hogy elképesztő kitartása és lelkiereje van! A Bűbájos boszorkák sztárja hónapok óta küzd mellrákkal, és most kezdődött meg legújabb kezelése, aminek részleteiről őszintén mesélt.

„Ma visszatértem. Durva volt ez a két év. A rák elleni küzdelem. Ma egy autóhoz hasonlítottam magamat.

Az a Shelby-évjárat vagyok, ami túl hosszú ideig volt a garázsban, de még mindig jó autó.

A legjobb. Csak időre van szüksége ahhoz, hogy a motor felmelegedjen. Meg kell hajtani, hogy újra jó legyen. Hálás vagyok! Hálás mindennap. Köszönöm a @heathers csapatának, hogy szerepelhetek a sorozatban, és hogy valaki más lehetek ma. Nagyszerű stáb, nagyszerű írók, nagyszerű előadás, nagyszerű show, nagy rendező.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.