has bugyi

Menstruációs fájdalom – gyógyszer helyett egy vibráló kütyü lehet a segítség?

Túlélőtippek menstruáció idejére – egy egész könyvet lehetne írni a témában, miután mi már a cikkeken túl vagyunk, mégis újabb és újabb praktikák kerülnek elő. Hogyan lehet kevésbé súlyos a hangulatingadozás? Hogyan lehet enyhíteni a fájdalmat, a görcsöket.

Menstruációs időszakra szóló tippekből nincsen hiány itt, a VOUS-n sem.

600

Itt vannak a tippek :)

Mi mindent megtettünk, hogy nektek – és nekünk is – jobb legyen. Van, akinek ez válik be, van, akinek az, de mire épp megszoknánk a dolgot, addigra már lehet, hogy nem is kell vele foglalkozni. Ráadásul mindennel együtt van, akinek csak egy „szabad hete” van a hónapban, az összes többi a PMS-sel, a menstruációval, majd az utózöngésekkel telik el.

A technika fejlődik, próbál lépést tartani nagyanyáink tippjeivel, de pirulák, fájdalomcsillapítók helyett is léteznek alternatív megoldások.

Vannak, akik a menstruációs kehely és mosható betét kombójára esküsznek, amelyek – használóik állítása szerint – csökkentik a fájdalmat és a görcsöket. Megint mások különböző kütyüket vetnek be. Az egyik ilyen például rezgéseket bocsát ki, amelyek hamarabb érnek el az agy „fájdalomközpontjába”, amiről ma már tudjuk, hogy nem egy van belőle. A fájdalomérzet helyett így az agy a vibrálásra koncentrál majd, ezért a fájdalomérzet csökken tabletták nélkül is.

Érdekes, az egyszer biztos, de ha valaki már próbálta, akkor ne tartsa magában a tapasztalatait!