Otthon

Koktélok a nyár utolsó hónapjára – csajoknak, pasiknak, diétázóknak

Alig pár hét, és vége a nyárnak. De ami jó hír, hogy egy ideig még számíthatunk pár balzsamos nyári éjszakára, amikor családi vagy épp baráti körben beszélgethetünk a csillagos ég alatt, és jókat ehetünk és persze ihatunk! Érdemes tehát kihasználni az időt, és addig keverni a koktélokat ezekhez az estékhez, amíg még tehetjük. Ha most elgondolkodtatok, hogy a napokban össze is ülnétek az egyik este a csajokkal vagy a családdal, mutatjuk, kinek milyen koktél ajánlanánk.

vous - 2017.08.11.
Koktélok a nyár utolsó hónapjára – csajoknak, pasiknak, diétázóknak

Először is bemutatnám nektek az én személyes kedvencemet, amiről korábban már írtam nektek, és amit szinte bárkinek kivétel nélkül ajánlanék. Tavaly nyáron ízlelhettem meg először a Think Pink!-et, ami tényleg mindenkit levesz a lábáról.

Forrás:
Molnár Anikó

S habár első ránézésre inkább csajos nedűnek mondanám, a mi baráti körünk férfi tagjai is nagyon szívesen fogyasztják. Már ha elkészítem nekik, ugyanis a primosteni Bau báron kívül még soha sehol nem futottam bele ebbe az itókába. Most úgy döntöttem, elárulom nektek ezt a szupertitkos receptet. Vigyázat, egy pohárnál nem fogtok tudni megállni, de ami szintén jó benne, hogy a virgin változata is isteni!

A rozé szerelmeseinek

Merthogy bort nem csak magában jó inni, sőt nem is csak szódával! Habár a különböző kis fröccsök és hosszúlépések baromi jól tudnak esni nyáron, a borral készülő koktélokat sem érdemes ám kihagyni!

„A PureWow igazán remek recepteket gyűjtött össze, amiknek elengedhetetlen alkotóeleme lesz a rozé bor. Ti is meglátjátok majd, hogy nem nagy feladat elkészíteni ezeket a frissítőket” – írja Enikő, aki a rozés receptek közül szemezgetett, és a legjobb három receptet be is mutatja nektek.

mengyan-eszter-budapest-kulonleges-koktel-warm-up-budapest1

Mi már tudjuk, mi a kedvenc koktélod idén nyáron! Megkóstoltuk a budapesti éjszakát

„Ti tényleg ezért kapjátok a fizetést?” – volt, aki ezt megkérdezte tőlünk (na nem így, sokkal udvariasabban). A minap ugyanis úgy döntöttünk, hogy nyakunkba vesszük a bulinegyedet, hogy megtudjuk, milyen íze van a budapesti nyári éjszakának – koktélként. És természetesen nem ezért kapjuk a fizetésünket, de ha már előttünk voltak az italok, nem szégyenlősködtünk.

Diétázóknak

Szerencsére azoknak sem kell lemondaniuk egy finom, hűsítő koktélról, akik diétáznak, csak okosan kell összeválogatni hozzá az alkotóelemeket! Emcsi össze is gyűjtött nektek párat, amelyek közül érdemes lesz szemezgetnetek:

„Bizonyára kapásból egyetlen alternatíva jut eszetekbe, ha diétáztok, de elkortyolgatnátok egy frissítő alkoholos italt: vodka-szóda. Szerencsére tévedtek, nem csak ez az egy, kissé íztelen és már nagyon unalmas lehetősége van a diétázóknak.

Naná, hogy nem! Igazából számtalan boros koktél is beleilleszthető a diétába – nyilván mértékkel.

Kisfröccs, nagyfröccs, házmester... – Ti mennyire ismeritek a fröccsöket? Teszteljétek! VOUS-lányok

Kisfröccs, nagyfröccs, házmester… – Ti mennyire ismeritek a fröccsöket? Teszteljétek!

„Ahogy a jó idő, úgy a fröccsszezon is beköszöntött, aminek bizony csak örülni lehet. Gondoljatok csak bele, egy hosszú nyári munkanap után nincs is jobb dolog egy jó társaság és egy finom fröccs kombójánál. De vajon tudjátok, milyen fröccsök közül válogathattok? Itt letesztelhetitek tudásotokat!”

A mentesre vágyóknak

Linda korábban az alkoholmentes koktélokat gyűjtötte össze nektek, amit nem árt feleleveníteni, mert egyik finomabb, mint a másik, és ezeket akár a munkahelyen ülve is iszogathatjátok a nyár utolsó napjaiban.

„Nincs is jobb érzés annál, mint amikor egy forró nyári napon valaki letesz elénk egy jeges-gyümölcsös italt. Persze nem kell hogy feltétlenül koktél legyen, hiszen élvezhetjük a különböző gyümölcslevek és egyéb összetevők harmóniáját alkohol nélkül is. Most olyan italkülönlegességek receptjeit mutatjuk be nektek, amikkel feldobhatjátok a napotokat, ráadásul garantáltan egészségesebbek, mint a boltban kapható dobozos üdítők!”

koktél horoszkóp

Csillagjegyetek elárulja, milyen koktél illik hozzátok!

„Fantasztikus dologra bukkantunk! Imádjuk a horoszkópot, na meg a finom csajos koktélokat is. Ez a kettő most párosul. Illetve csillagjegyeink párosulnak a koktélokhoz.

A kísérletező kedvűeknek

Ha igazán vagány bulit szeretnétek rendezni a nyáron, akkor itt az idő, hogy egy varázslatos kék színű koktéllal ámítsátok el a barátaitokat és barátnőiteket! A koktél alapja szinte bármilyen alkohol lehet, ami kellően áttetsző ahhoz, hogy ne nyomja el ezt a szuperkék vagy akár rózsaszín nedűt. Ez az izgalmas koktél tudjátok, miért is olyan izgalmas? Mert az egyik elengedhetetlen hozzávalója a lila káposzta. Erre nem számítottatok, igaz? Aggodalomra persze semmi ok, hiszen a káposztából kinyert lé, ami megszínezi az italt, semmilyen szinten nem befolyásolja annak ízét, ellenben meseszép árnyalatokat köszönhet majd neki. Nézzétek csak!

Forrás:
Youtube

A férfiaknak

Ha a pasikat sem hagynátok ki a buliból, mindenképp készítsétek el nekik A nagy Gatsby egyik legkedvesebb húszas évekbeli italát, a Mint Julepet, ami whiskyvel, mentával, és lime-mal készül. Én ugyan, bevallom, nem szeretem a whiskyt, de ez a koktél olyan zseniális, hogy még én magam is szívesen elkortyolgatom néha-néha.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek