koppenhága divathét oversize ing

Koppenhágában már hódítanak az oversize ingek... Inspirálódjatok őszre!

Egyszerre kényelmes és stílusos, ráadásul szexi is tud lenni egy oversize ing – ha azt a megfelelő módon viseljük. Az oversize ruhadarabok divatja évek óta hódít, de idén az eddiginél is nagyobb szerepet kapnak, pláne ősszel. A koppenhágai divathét street style fotóiból ítélve már most jobb, ha felkészülünk a túlméretezett ruhákra. 

ferfi-ruhak-engel-nora1

Bevásároltam a férfiosztályon – MAGAMNAK!

„Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfiruhadarabokkal, mutatom is, hogyan!”

A cikkért kattintsatok IDE

Méretes ballonkabátok, bő nadrágok és oversize ingek tűntek fel leginkább a koppenhágai divathétre látogatók között. Bár a legtöbb ember az „oversize” szót hallva hajlamos azonnal a zsákruhákra gondolni, jelentem: aggodalomra semmi ok, erről szó sincs!

Egy oversize ruhadarab nem kell hogy mindent elrejtsen, sőt! Pont ott érdemes bevetni, ahol kevésbé szeretnénk az alakunkat mutatni. Egy oversize ing esetében egyértelműen a lábak kerülnek előtérbe, így az ősz egyik legnagyobb trendjét akkor érdemes a gyakorlatban is alkalmaznotok, ha elégedettek vagytok a csípőtökkel, a feneketekkel és a lábaitokkal. Párosítsátok skinny, egyenes szárú vagy trapézfarmerrel, és koronázzátok meg a szettet egy dögös magas sarkúval. 

Inspirálódjatok! 

Forrás:
Vogue
Forrás:
Vogue
Forrás:
Vogue
Forrás:
Vogue
Forrás:
Vogue
Forrás:
Vogue
Objektum doboz