ruha ing

Egy apuka ingei ultracuki kislányruhaként születnek újjá

Tudjátok, amit valaki már megunt, az másnak igazi kincs lehet. Kifejezetten igaz ez a megunt, kinőtt ruhákra, amelyeket átalakítva gyönyörűségek születhetnek. Erre tökéletes példa egy amerikai család, ahol a feleség a férj már nem használt ingjeit alakítja át két kislányuk számára. Férfiingből kislányruha. Felkészültetek az elolvadásra? Akkor mutatom őket.

A Salt Lake Cityben élő „varrómamit” Stephanie Millernek hívják, és előszeretettel menti meg férje ruháit attól, hogy a szemétre kerüljenek. (Csak az Amerikai Egyesült Államokban évente 14 millió ruha kerül a szemétbe, ami óriási probléma, hiszen a legtöbbjük veszélyes hulladék, ráadásul nagy százalékuk több mint 500 év alatt bomlik le – akkor sem teljesen.)

Az ingekből a két szőke lányunknak varr ruhákat. Az első darab annyira bejött a csajoknak, hogy le sem akarták venni. Azóta ők választhatják ki, melyikből szeretnének ruhát a kidobásra szánt ingek közül. Stephanie maga tervezi meg a szabásmintát is. Bár ingből ruhát készíteni nem mindig egyszerű, az amerikai varrómami kihívásnak tekinti a dolgot; fejleszti a kreativitását.

A varrás egyébként nemcsak ismertséget hozott neki, hiszen az egész internet rajong a ruháiért,

hanem korábban segített neki abban is, hogy a szülés utáni depressziót legyőzze. Korábban tanárként és művészként dolgozott, de a festésről le kellett mondania addig, amíg kicsik voltak a gyerekek, így szüksége volt valami elfoglaltságra. A férje ismerte fel, hogy valamit tenni kell, ezért vett neki egy egyszerű háztartási varrógépet. Ma már a varrás Stephanie fő hobbija.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Felkiáltójel

Még több varrás