karika fülcsi

A karika fülbevaló ismét felkerült a divattérképre – így hordjátok idén!

Divat volt és divat lesz, ez a karika fülbevaló! Külföldön már régóta menő ismét, itthon azonban csak a J.Lo-fanok (én, én, én) hordták nonstop. Eljött azonban az idő, amikor lassan, de biztosan hazánkba is visszatér ez a remek kiegészítő, csak egy kis csavarral. Bátran hordjátok a karika fülbevalót, mondjuk így!

Jennifer Lopez

A legdívább díva e vidéken: 3 ok, amiért imádom a gettóistennőt, Jennifer Lopezt

Gettó napunk ihletője nem más, mint Jennifer Lopez. Az énekes-színésznő, producer, táncos és divattervező ezen a napon ünnepli 48. (!) születésnapját. J.Lo New York Bronx kerületében született, így aktuálisabb nem is lehet az ő főszereplése ezen a napon. Nem vagyok egy rajongó típus, de Jennifer (kezdeti) gettóstílusa magával ragadott, és azóta sem ereszt. Elárulom, miért imádom annyira a karika fülbevalós dívát.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

igy-valasszatok-fulbevalot-az-arcotokhoz-illoen-montazs-engel-nora5

Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!

A fülbevaló mindig divatos. Pont. Habár egy-egy fazon erejéig követik a divatot, szerencsére mindig megtalálható néhány kedvenc: a jól bevált karika, a hosszúkás-lógós fazonok vagy épp az aprócska darabok. Ha pedig a kedvencünk megvan, már csak meg kell győződnünk arról, biztosan hozzánk illik-e. 

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.