Egyéb kategória

Készüljetek őszre egy örök klasszikussal – éljen a Marlene-nadrág!

Marlene Dietrich hatása legalább olyan nagy volt a divatra, mint a filmművészetre. A színésznő az 1930-as és 1940-es években rendszeresen viselt magas derekú, az ülepénél feszülő, de bő szárú női nadrágot. A puha, szép esésű anyagból készült ruhadarab szára a boka alá ért. A Marlene-nadrág igazi klasszikus, a vékony, magas nők legjobb barátja.

vous - 2017.08.17.
Készüljetek őszre egy örök klasszikussal – éljen a Marlene-nadrág!
Objektum doboz

francia nők divat

9 + 1 tipp a francia stílus elsajátításához

„A legutóbbi párizsi látogatásom során, egy elegáns étterem átriumos teraszán éppen az aznapi reggelimet fogyasztottam el, amikor azon kaptam magam, hogy csodálattal vizsgálom a körülöttem levő embereket. Az ősz épphogy csak elkezdődött, lágy, langyos szellő fújt. A halk francia sanzon hangjait olykor elnyomta az evőeszközök csilingelése, egy-egy asztaltársaság vidám beszélgetése, barátnők csacsogása” – grafikusunk, Fanny korábbi cikkének folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Szerencsére nem csak ők viselhetik, hiszen elég magas cipővel akár az alacsonyabb homokóra, a gömbölyded körte vagy az eper alkatúakon is jól mutathat. Marlene-nadrág és Marlene-nadrág között is sok különbség van, ezért a megfelelő fazon megtalálása nem könnyű, de ha sikerült tökéletes darabot találni, sok-sok ideig a barátunk lesz,

mert egy ilyen klasszikus soha nem megy ki a divatból.

Persze 2017-ben nem úgy viseljük, mint maga Marlene, az kicsit poros lenne. Valami mai darabot mindenképpen vegyetek fel hozzá!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

engel-nora-wild-west-store-western-stilus-csizma-divat5

A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót 2017-ben!

Ha azt mondom, western stílus, valószínűleg Jessica Simpson country-klipje vagy a Cotton Eye Joe ugrik be elsőre, ugye? Nem csodálom! És ahhoz mit szóltok, ha azt mondom, egy vadnyugat ihlette csizma igenis lehet a ruhatár alapdarabja? Bizony, egy veszkó akár a lábbelik kis feketéje is lehet. Hogyan viseljük a veszkót? Kattintsatok ide a fotókért!

Ajánlott cikkek