bella hadid

Bella Hadid megnyerte a szeptemberi címlapcsatát – ismerjétek meg jobban a szupermodellt!

Úgy tűnik, Bella Hadidot idén szeptemberben semmi nem állíthatja meg. Szinte az összes nagy magazin őt választotta címlaplányának, ami azt jelenti, hogy ő az idei év Kendall Jennerje.

El tudjátok képzelni, milyen az, amikor besétáltok egy nemzetközi lapokat is áruló újságoshoz, és mindenhonnan ti néztek vissza magatokra? Nos, Bella Hadidnak lehet róla fogalma. A szupermodell a Vogue spanyol, arab, kínai kiadásának címlapján, az Elle kínai és orosz kiadásának borítóján, valamint a Harper's Bazaar kínai számának elején is helyet kapott. Ezzel, azt hiszem, kikiálthatjuk, hogy bár az amerikai Vogue – a divatbiblia – borítóján Jennifer Lawrence pózolhat, a hónap egyértelmű nyertese Bella. És ha már így van, arra gondoltam, ismerjük meg jobban a 21 éves amerikai szupermodellt!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

1. Édesanyja is szupermodell volt (de a nővére és az öccse is azok)

Gigi Hadid neve valószínűleg ismerős. Nos, ő Bella nővére, szintén szupermodell. Édesanyjuk, Yolanda Hadid számára sem ismeretlen a kifutók világa, 15 évig modellkedett. Dolgozott Párizsban, Milánóban, Sydney-ben, Fokvárosban, Tokióban, New Yorkban, Los Angelesben és Hamburgban is.

1994-ben Los Angelesben telepedett le, és itt ismerkedett meg Mohamed Hadiddal, akihez feleségül ment. Házasságukból, amely 2000-ben ért véget, három gyerekük született: Jelena (Gigi), Isabella (Bella) és Anwar. A lányok egyértelműen a génlottó nyertesei.

Yolanda 1982-ben:

Objektum doboz

És ma:

Objektum doboz

Egykor:

Objektum doboz

És ma:

Objektum doboz

A család:

Objektum doboz

2. Modellszakma

Bella Hadid 16 évesen kezdett modellkedni. Mielőtt beindult volna a karrierje, fényképészetet kezdett tanulni, de amikor az IMG Modellügynökség szerződtette, úgy döntött, egyelőre a modellszakmát helyezi a tanulás elé. 2015 volt – eddig – a legsikeresebb, legintenzívebb éve, annak ellenére, hogy 2016-ban a Models.com-tól Az Év Modellje címet kapta. Nagy valószínűséggel 2017 felülírja majd az eddigi sikereket is.

3. Olimpia

Sokáig lovagolt, és arra készült, hogy díjugratásban indul a riói olimpián 2016-ban. Viszont 2013-ban egy betegség miatt (lásd a következő pontot) abbahagyta a felkészülést és a sportszerű lovaglást is. A díjugratás és a lovak viszont szerelem maradtak a számára. Nemrég újra lovon ülhetett, az Instagramján azt írta, innentől teljes újra az élete.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

4. Lyme-kór

2012-ben édesanyjánál, Yolandánál, öccsénél és nála is Lyme-kórt diagnosztizáltak. A diagnózist egészen 2015-ig nem hozták nyilvánosságra. Édesanyja rendszeresen posztol is Instagramra a gyógyulásról.

5. Családi album

Bellának 14 és majdnem fél millió követője van az Instagramon (Giginek 35,4; Yolandának 2,5; Anwarnak 1,5). A család életét szinte percről percre követhetjük a közösségi oldalon. A legviccesebb, amikor Yolanda gyerekkori fotókat oszt meg róluk. Nézzétek csak:

Objektum doboz
Objektum doboz