Egyéb kategória

Hajápolás rózsavízzel – ismerjétek meg ezt az illatos csodát!

Takács Nóra szépségszakértő, a VOUS sztárszerzője különleges tippekkel kényeztet bennünket a héten. A virágok királynője, a rózsa a sztár nálunk. A frissítő arcpermet után most a rózsavizes hajápolóval ismerkedhettek meg.

vous - 2017.08.22.
Hajápolás rózsavízzel – ismerjétek meg ezt az illatos csodát!

„A hajápolásban is bevethető ez az illatos csoda. Nem véletlenül, hiszen a rózsa a legősibb és legsokoldalúbb kozmetikai szerek egyike – írja Nóra, majd így folytatja:

– Mivel nagyszerű fertőtlenítő hatása van, így alkalmas a gyulladt fejbőr kezelésére, valamint a gombás fertőzés okozta korpásodás megszüntetésére. Serkentő hatásának köszönhetően kezelhető vele a hajhullás, sőt, hosszabb használat mellett a haj is megerősödik tőle. A samponunkba is keverhetünk belőle egy keveset, de a legjobb, ha hajmosás végén ezzel öblítjük át a hajat (nem kell kimosni sem), szép, csillogó lesz tőle a hajkoronánk.

Arról már nem is beszélve, hogy a rózsaillat sokáig körülölel majd minket!

Objektum doboz

Extra tipp száraz hajra: joghurtot és rózsavizet keverjetek össze 1 : 1 arányban, majd ezt a keveréket vigyétek fel a fejbőrtől a hajvégekig, pihenjetek fél órát, majd mossatok hajat a szokott módon!

takács nóra norie

Még több tipp Takács Nórától

Nóra cikkeiért és videóiért kattintsatok ide.

A Facebookon Hogyan legyek jó nő? néven találjátok közösségi oldalát, az Instagramon pedig a mindennapjaiba is bepillanthattok.

Ajánlott cikkek