Egyéb kategória

Ezeket mind csinálja a pasitok? Fussatok azonnal minél messzebbre!

Van úgy, amikor hiába fog meg egy pasi, olyan dolgai vannak, amik miatt ti magatok is érzitek, hogy rezeg a léc. Ha pedig így érzitek, akkor jobb is külön utakon folytatni, főleg, ha az alábbiak mind igazak rá.

vous - 2017.08.22.
Ezeket mind csinálja a pasitok? Fussatok azonnal minél messzebbre!

1. Ha folyton az exeiről mesél 

No comment!

Objektum doboz

2. Nem kezel nőként, alsóbbrendűnek gondolja a nőket

Ezt nem feltétlen mondja ki, de elvárja, hogy mindig meleg vacsorával várjátok, emellett a fontos döntésekből kihagy, nem érdekli a véleményetek. Számára a nőnek a konyhában és a szülőszobában van a helye. (Borzasztó, hogy 2017-ben még van ilyen, de sajnos létezik ez a fajta pasi.)

Objektum doboz

3. Képtelen elszakadni anyucitól

Csak anya tudja úgy készíteni a tejbegrízt, hogy az jó legyen, soha senki más nem lesz képes rá – fussatok lányok, fussatok!

Objektum doboz

Mit érez egy pasi, ha a nő többet keres nála? Puha Andrea

A fiú, aki „szinte könyörgött, hogy kémkedjek utána” – így nyomoznak a nők

Minden egy kommenttel kezdődött. Egy kommenttel, ami miatt most leírom nektek, hogyan lett belőlem egy, a pasija után nyomozó Miss Marple. Szerettem volna ezt a titkot magammal vinni, de nem bírtam ki, hogy ne dicsekedjek el vele, így egy kommentben elszóltam magam. Emiatt olvashattok most a pasik után nyomozó nőkről egy írást.

4. Nem érzitek magatok biztonságban mellette, sosem áll ki mellettetek másokkal szemben

Úgy gondolom, egy párkapcsolatban a feleknek akkor is ki kell állniuk nyilvánosan egymás mellett (mondjuk egy vitában), ha tudják, hogy a másiknak nincs igaza. Majd amikor kettesben vannak, el lehet magyarázni, hogy miben hibázott a másik. Fontos az összhang kívül-belül.

Objektum doboz

5. Nem segít a házimunkában

Egy igazi férfi felismeri és tudja, hogy a háztartás vezetése, főleg egy dolgozó nőnél, nem csak a gyengébbik nem feladata. Jó, ha olykor leviszi a szemetet és felporszívóz magától!

Objektum doboz

férfi pasi fül szelektív hallás

Bréking! Léteznek még úriemberek!

Nincsenek elvakult feminista vágyaim, nem szeretnék újra fűzőt viselni, de vallom: egy férfinak kortól függetlenül mindig, minden helyzetben úriemberként kell(ene) viselkednie egy nővel szemben. Helyesbítek: a kölcsönös tisztelet kortól, nemtől függetlenül alapvető. Nőként is törekedni kell az udvariasságra. De vajon léteznek még igazi, klasszikus úriemberek? Spoiler: IGEN!

Ajánlott cikkek