Egyéb kategória

Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciót dob piacra – mi sülhet ki ebből?

Manapság nem ritka, hogy egy nagy tervező és egy menő divatmárka kollaborál. Ezúttal is erről számolhatunk be. Karl Lagerfeld és a Vans közö kollekciója felkeltette az érdeklődésünket.

vous - 2017.08.25.
Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciót dob piacra – mi sülhet ki ebből?

Főszerkesztőnk, Eszter már nyár elején megérezte, hogy a Vans cipőkről még sokat fogunk hallani, sőt akkor az új Adidas Superstarként emlegette a mára legendává vált darabot. Stylist-szerkesztőnk, Nóri akkor így vélekedett a retrócipőről:

 A viszonylag vastag gumitalprész miatt abszolút trendi darabnak számít, ráadásul a színösszeállítás miatt szinte bármihez felvehetjük – legyen szó hétköznapi, sportos vagy csajos összeállításról.

Így gondolta ezt Karl Lagerfeld is (bravó, lányok!), ugyanis most a WWD megerősítette, hogy a Karl Lagerfeld kapszulakollekció tervezett közösen a Vansszal, amely szeptember 7-én indul hódító útjára – egy időben a New York-i divathéttel.

vans

Edzéshez sok, bulihoz kevés: elkészült a Vans glitteres edzőcipője

Mivel az idő egyre tavasziasabb, végre otthon hagyhatjuk a vastag csizmát, és átválthatunk a szellősebb darabokra! A Vans pedig már elő is rukkolt egy vadiúj edzőcipővel, de azt már nehéz megmondani, pontosan milyen alkalmakra vehetjük fel.

A Karl Lagerfeld x Vans kollekció darabjait egyelőre még nem lehet megtekinteni sehol, de a lap szerint a kollekció 6 cipőből fog állni, és az old schooltól egészen a klasszikus feketéig mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A kollekció darabjai 40 és 300 dollár között mozognak, átszámítva 10 és 80 ezer forint között. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek