Egyéb kategória

Ősszel sem kell elfelejtenetek a nyár slágerét, a trapézszoknyát

Emlékeztek, hogy valamikor a kilencvenes évek második felében, de inkább a végén milyen nagy divat volt a trapézszoknya? Nagy kedvencem volt (sokat is hordtam) az elöl gombolós verzió farmeranyagból, de volt egy szürke-fekete kockás szoknyám is. Ma már nem vennék fel ilyen mini ruhadarabot, pedig reneszánszát éli. És a legjobb, hogy ősszel is ugyanúgy viselhető, mint melegebb időben.

vous - 2017.08.29.
Ősszel sem kell elfelejtenetek a nyár slágerét, a trapézszoknyát

Azt hiszem, bőven kifejtettük már az aprócska ruhadarabokról szóló cikkünkben, milyen fontos, hogy kellő önismerettel és önkritikával rendelkezzünk akkor is, ha „csak” az öltözködésről van szó. Tisztában kell lennünk az adottságainkkal, az életmódunkkal, a szokásainkkal akkor, amikor megveszünk valamit reggel kiválasztjuk, mit veszünk fel. A miniszoknya sem állhat jól mindenkinek, de akinek igen, az viselje. Főleg azért, mert egy jó fazon, mint a trapézszoknya, télen-nyáron jól kihasználható.

Kilencvenes évek

2017-ben is tinikorotok ruháiban lehettek a legdivatosabbak

A szülői ház pincéje rég elfeledett kincseket rejt. Időről időre lemegyek oda, abban reménykedve, hogy az évekkel ezelőtt bedobozolt ruhák között találok valamit. Bármit, ami ismét divatba jött, és arra vár, hogy kiszabadítsam a kartondobozok fogságából, hogy aztán új értelmet kaphasson egy teljesen új ruhatárban. Egy kísérletező felnőtt ruhatárában, ahol helye van a régi holmiknak – és a legfrissebb trendekből valóknak is. Merthogy e kettő között sokszor nincs is túl nagy különbség. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

És a kora őszi verziók…

  • Viseljétek testszínű harisnyával, hűvösebb időben 30 vagy 40 denes harisnyanadrággal.
  • Balerinacipő, Oxford-cipő vagy bakancs is jól mutat vele.
  • Vegyetek hozzá vastag pulóvert, de figyeljetek arra, hogy ne takarja el a szoknyát!
  • Ha az idő engedi, farmerdzseki vagy ballonkabát helyett próbáljátok ki, milyen poncsóval viselni.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

szoknya fazonok divat grafika

18 szoknyafazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Már csak azért is, mert nem mindegy, melyiket viselitek. Az egyik kiemeli a hasat. A másik fazon a feneket és csípőt. Van, amelyik épp divatos, és van, amelyik soha nem megy ki a divatból. És igen, van az a bizonyos jolly joker. Nektek melyik a bevált fazon?

A cikk folytatását és a grafikát ide kattintva érhetitek el.

Ajánlott cikkek