Egyéb kategória

Éljen a skandináv életérzés! – Mesés lakberendezési tippek őszre

Akár akarjuk, akár nem, szép lassan beköszönt az ősz. Ám mielőtt elkezdenétek azon keseregni, hogy miért ért véget ilyen gyorsan a nyár, inkább gondoljátok át, miért is jó dolog ez! Hiszen nincs is jobb, mint ősszel bekuckózni a szobába, és forró teát szürcsölve nézni a lehulló leveleket. Szerencsére ilyenkor nemcsak a természet újul meg, a lakásotokat is könnyedén az időjárásnak megfelelő ruhába öltöztethetitek.

vous - 2017.09.02.
Éljen a skandináv életérzés! – Mesés lakberendezési tippek őszre

Ha ti is szeretitek az otthonotokat csinosítani, és imádjátok a legújabb lakberendezési trendeket, akkor most örülni fogtok, ugyanis hoztam néhány csodás inspirációt az ősz legjobban várt újdonságáról, a skandináv stílusról. Szerezzetek be egy pár kiegészítőt, vagy rendezzétek át a szobátokat, hogy igazán hangulatosan várjátok az egyik legszebb évszakot.

De mi jellemzi pontosan a skandináv életérzést? Nézzétek csak!

Minimalista csodavilág

Ha egy szóval kellene jellemeznem a skandináv stílust, az az egyszerűség, a letisztultság lenne. A minimalizmus kedvelői biztosan beleszeretnek ezekbe a csodás, világos szobákba, amik mindig otthonos érzést keltenek majd bennetek. Éljenek a modern bútorok, a természetes anyagok és a hatalmas ablakok!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Otthonos kuckók

A hálószobátokat is könnyedén skandináv stílusba öltöztethetitek, a végeredmény pedig mindenképp magáért beszél majd! Szerezzetek be egy pár képet a falra, egy pár faszéket vagy bútort, és persze a puha takarók és díszpárnák sem maradhatnak ki, ahova jólesik majd bekuckózni egy hosszú, hideg nap után. A mottótok itt is az legyen: a kevesebb néha több!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Egy kis dekoráció

Az egyszínű szobákat könnyedén kompenzálhatjátok egy kevés játékos dekorációval, hiszen így sokkal vidámabb, csajosabb lesz az összhatás. Ne féljetek játszani a színekkel, és szerezzetek be egy pár növényt is a tökéletes összhatás érdekében.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ugye ti is beleszerettetek a skandináv stílusba?

szoba lakás rend

Nem fogjátok sajnálni a nyarat! – Imádnivaló kuckók őszre

Néhány óra alatt kiolvasható Meik Wiking: Hygge – a dán életérzés, amely boldoggá tesz című könyve, amelyből nem sok újat tanul az, aki elmúlt harmincéves, és vidéken nőtt fel (azaz én). Az más kérdés, mennyit tesz meg belőle rendszeresen, mennyire a leírtak alapján alakítja az életét.

Eszter cikkét IDE kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek