Egyéb kategória

Katalin hercegné legszebb fehér ruhái

Fehér és fehér között rengeteg különbség van, ezért nem mindegy, hogy melyik van jelen a gardróbotokban. Katalin hercegné mestere ennek az árnyalatnak. A kék mellett ebben látni még nagyon sűrűn.

vous - 2017.09.06.
Katalin hercegné legszebb fehér ruhái

Katalin hercegné ruhatárában egyértelműen a klasszikus, időtálló darabok vannak többségben. Ritkán hibázik. Pontosan tudja (illetve tudják, akik öltöztetik), milyen színek állnak jól neki, milyen fazonok emelik ki az alakját. Tudja, milyen anyagokat, textúrákat, mintákat kell választania ahhoz, hogy le legyünk nyűgözve.

Bár Katalin harmadik terhessége miatt egy ideig valószínűleg nem mutatkozik a nyilvánosság előtt, korábbi fotóit nézegetve megtanulhatunk egyet és mást arról, hogyan lehet királyi méltósággal viselni a fehéret. De nem akármilyen fehéret!

Ha eleget bújjátok a stílustanácsadók oldalait, akkor rendszeresen szembetalálkoztok Katalin hercegné fotóival. Jó példa arra, hogyan öltözködik egy nyár típus. Ennek a típusnak is megvan a maga fehér árnyalata. Ez semmiképp sem vakító hófehér, és semmiképp sem meleg árnyalatú törtfehér.

Íme Katalin legszebb fehér ruhái. Ti viselnétek valamelyiket?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

600

Akinek a pasztellszínek a legjobban állnak – ismerjétek meg a nyár típust!

Az idei trendeknek köszönhetően a ruhaboltok tömve vannak rikító fagyiszínekkel, aminek a nyár típusba tartozó nők valószínűleg nem örülnek ujjongva. Ők ugyanis az igazi pasztell-lányok, akiknek a színei a leglágyabbak, legfinomabbak a négy színtípus közül. S hogy mi jellemző még rájuk?

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

katalin

„Nem elég az, amit Katalin és Vilmos csinálnak” – Milyenek voltak az elődök, mi lesz az utódokkal?

Vajon milyen lehet Diana hercegné utódjának lenni? Milyen lehet, ha állandóan a szívek királynőjével hasonlítanak össze? Úgy tűnik, Katalin hercegné rendre megugorja a lehetetlennek tűnő feladatot, és férjével, Vilmos herceggel együtt egy új királyi család képét vázolják fel. Teszik ezt annak ellenére, hogy 2016 végére több kritika is érte a párt. Valószínűleg csak sok-sok év múlva tudjuk meg, kik voltak sikeresebbek: az elődök vagy az utódok?

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek