Egyéb kategória

Mindenki erre várt! Cindy Crawford 16 éves lánya először lépett kifutóra divathéten

Mindenki erre a pillanatra várt! Mindenki, aki kicsit is szereti a régi szupermodelleket, követi az életüket, szereti a divatot. Kaia Gerber, Cindy Crawford épp csak 16 éves lánya végre a kifutón is debütált modellként.

vous - 2017.09.08.
Mindenki erre várt! Cindy Crawford 16 éves lánya először lépett kifutóra divathéten

Kaia egészen 14 éves koráig nem modellkedhetett, majd folyamatosan, először édesanyja oldalán kóstolhatott bele ebbe a világba. Nem mintha valaha is távol lett volna tőle, hiszen 51 éves anyukája a mai napig kap felkéréseket, így Kaia tulajdonképpen egész életében azt látta, mi történik a modellek életében fotózás és forgatás előtt, alatt és után. Mindenki arra várt, hogy a sok szédületes fotó után, ami eddig készült róla, melyik divatházzal dolgozik először együtt – és mikor!

Cindy Crawford is a Calvin Klein ikonikus modellje volt az 1990-es évek elején, meg sem lepődtünk, hogy Kaia is a divatház 2018-as tavasz–nyári kollekciójának bemutatóján bizonyíthatott először.

Nagy támogatója volt Karlie Kloss, aki maga is 16 éves volt, amikor először léphetett kifutóra. Így örültek egymásnak a „kishúgával”. Mi a szerkesztőségben biztosak vagyunk benne, hogy Kaia is óriási karrier előtt áll. Szerkesztőnk, Nóri írt is erről a Line Brems lenne az új Cara Delevingne? – Modellek, akikre érdemes figyelni 2017-ben című cikkében.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

És íme az első kifutófotó.

Forrás:
Vogue
john casablancas

A férfi, aki elérte, hogy a világ leggyönyörűbb női 10 000 dollár alatt ne keljenek ki az ágyból

Cindy, Naomi, Linda. Nem egyszerű keresztnevek. Még azoknak is mondanak valamit, akik karrierjük csúcsa után születtek. Nemcsak az köti össze őket, hogy a világ legsikeresebb szépségei voltak, évtizedekig megmaradtak egy olyan szakmában, amely látszólag csak a külsőségekről szól, de amelyben ész nélkül hamar elbukik az ember. Összeköti őket egy név is. John Casablancas.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek