Egyéb kategória

Gofrimennyország és francia ízek – 4 + 1 szuper reggelizőhely a főváros szívében

Hiába a reggeli a nap legfontosabb étkezése, gyakran mégis elfelejtünk elég időt szánni rá. Pedig ha belegondoltok, manapság már rengeteg jobbnál jobb alternatíva közül választhatnátok! Épp ezért, ha van egypár szabad percetek, érdemes benéznetek egy hangulatos reggelizőhelyre, és nyugodt körülmények között elfogyasztani az ínycsiklandó fogásokat. 

vous - 2017.09.09.
Gofrimennyország és francia ízek – 4 + 1 szuper reggelizőhely a főváros szívében

Én körülbelül egy éve kezdtem el felfedezni a főváros reggelizőhelyeit, azóta pedig rendszeresen járunk újabb és újabb helyekre az egyik barátnőmmel. A legtöbb esetben jó tapasztalatokkal és persze tele hassal távoztam, ezért igencsak nehéz dolgom van most, hogy a legjobbakat akarom összegyűjteni nektek.

Következzen hát egy korántsem objektív lista a legcukibb reggelizőhelyekkel!

1. Szimply

Egészséges, de mégis laktató reggelire vágytok? Akkor a Szimply lesz a ti helyetek! Már maga a berendezés is a hely szemléletét, az egyszerűséget tükrözi, az ételek terén azonban ne örüljetek, nem lesz könnyű dolgotok, ha választani akartok! Van itt minden, vegetáriánus vagy épp gluténmentes ételek, sok-sok gyümölcs és zöldség is. Pluszpont, hogy havonta frissül az étlap, így mindig friss alapanyagokból készítik el a legfinomabb ételeket.

Az avokádós pirítós például valami isteni!

Forrás:
Facebook.com

2. À la Maison Grand

A francia ízvilág és hangulat szerelmesei itt úgy fogják érezni, mintha hazaértek volna. Lágy zene a háttérben, fényűző berendezés és széles kínálat jellemző erre az eszméletlenül aranyos helyre, ahol néha még hírességekkel is találkozhattok. Tökéletes választás, ha épp szeretnétek megjutalmazni magatokat. A legfontosabb azonban, hogy ne felejtsetek el asztalt foglalni, mert sajnos

nagyon kevés az esély arra, hogy az utcáról betévedve lesz hely számotokra… higgyétek el, tapasztalat!

Forrás:
Facebook.com

3. Sweetheart waffle & shake bar

Édessségfüggőknek igazi mennyország ez a hely! Ha szeretitek a gofrikat és kipróbálnátok egypár különleges turmixot, akkor garantálom, hogy nem fogtok csalódni! Sőt, ha egy idő után elegetek van az édes mámorból, akkor sem kell aggódni, hiszen sós finomságokat is találtok itt. Azt hiszem, elég annyit mondanom, hogy csak nemrég fedeztem fel ezt a helyet, de szinte nem telt el olyan hét, hogy ne itt kötöttem volna ki egy-egy ráérős reggelen…

Forrás:
Facebook.com

4. Kicsi Zso

Budán, a Margit híd közvetlen közelében található ez a barátságos kis reggeliző, ahol úgy érzitek majd magatokat, mintha egy mesébe csöppentetek volna. Barátságos személyzet, isteni szendvicsek és frissítő italok várják az idelátogatókat, a hely berendezése pedig garantáltan jókedvre derít majd benneteket! Ha nem szeretitek a tömeget, akkor is jó választás lesz, hiszen itt nem kell attól tartanotok, hogy egymás hegyén-hátán kell ülnötök, csupa ismeretlen mellett.

Ha itt jártok, a lazacos bagelt mindenképp kóstoljátok meg!

Forrás:
Facebook.com

+1 Cserpes Tejivó

Valószínűleg ti is ismeritek a Cserpes joghurtokat, de ha nem, akkor mindenképp érdemes kipróbálnotok, mert isteni! Azonban nem ez az egyetlen bája a helynek: a habos kakaótól kezdve a legfinomabb péksüteményeken át a melegszenvicsekig minden adott ahhoz, hogy jól indítsátok a napot. Én például az egyszerűségébe szerettem bele: gyermekkorra emlékeztető ízvilág, ötletes dekoráció és barátságos személyzet – hát kell ennél több a tökéletes reggelihez?

Forrás:
Facebook.com

Ha mindez nem lenne elég, akkor találtok még egy jó pár isteni reggelizőhelyet egy régebbi cikkünkben is.

Na, ti hova látogattok el legközelebb?

Ajánlott cikkek