Egyéb kategória

Nyári ruha ősszel? Nem lehetetlen, mutatom, hogyan viseljétek!

Ugye ismerős, amikor rátaláltok a kedvenc nyári ruhátokra, hónapokon keresztül hordjátok munkába, buliba, hétvégére, nagybevásárláshoz, bármihez, majd fájó szívvel eldobozoljátok a gardrób mélyére és egy évet vártok, hogy újra viselhessétek. Majdnem olyan szívfájdító egy év ez, mint az, amikor a Trónok harca új évadára vár az ember. De jó hírem van: nem kell minden nyári göncnek a szekrény mélyén landolnia csak azért, mert beköszöntött az ősz szeptember van.

vous - 2017.09.10.
Nyári ruha ősszel? Nem lehetetlen, mutatom, hogyan viseljétek!

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, tudhatjátok, hogy ha divatról van szó, szívesen kísérletezgetünk. Főszerkesztőnk, Eszter, Emcsi és én is szívesen kalandozunk a férfirészlegen kincsek után kutatva, míg a NORIE-team stylistja, Nyaka Dóri a gyerekosztályon képes csodadarabokra bukkanni. Emellett volt, hogy már egy cikk kedvéért Violát egy hétig egy divatblogger öltöztette – nem akárhogyan –, de előfordult az is, hogy megmutattam nektek, milyen észrevétlenül mehettek munkába pizsamában. Ja, Eszter #viszlatfastfashion kihívásairól nem is beszélve!

Utószezon témájú napunkat hallva rögtön tudtuk, mi a kövektező kihívás: arra gondoltunk, megmutatom, mennyire lehetőség rejlik egy egyszerű nyári ruhában főszezonon kívül. Ha szeretitek a réteges öltözködést vagy ti is rajongtok a szép harisnyákért ősszel, ez a cikk nektek szól. Nézzétek meg, milyen egyszerűen hordhatjátok a kedvenc ruhátokat hideg időben is – egy kicsit feltunningolva, egy kicsit ősziesítve és egy kicsit más stílusban, mint azt negyven fokban, a Balaton partján tennétek. 

Nyári ruha – rendeltetésszerűen használva

Forrás:
Vous

1. Oversize pulóverrel szoknyaként hordva

Forrás:
Vous
ferfi-ruhak-engel-nora1

A tökéletes oversize pulcsit keresitek? Irány a férfi osztály! 

"Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfi ruhadarabokkal, mutatom is, hogyan!"

A teljes cikket ITT olvashatjátok tovább! 

2. Ingre – ruhaként viselve

Forrás:
Vous

3. Tunikaként hordva, rétegezve

Forrás:
Vous
Objektum doboz

veszko-csizmak-es-a-piros-otven-arnyalata-kozelegnek-az-osz-legnagyobb-trendjei-engel-nora1

Őszi shoppingra készültök? Ezeket a cikkeket ne hagyjátok ki! 

Címkék: #divat #ősz #ruha #trend
Ajánlott cikkek