bordó kifutó divat

A Pantone szerint ezek az ősz trendszínei – Kedvencünk a Tawny Port

A trendszínekkel az a baj, hogy egyszerre mindenki szeretné őket (mert annyira gyönyörűek, igézőek és tele vannak velük az üzletek), viszont a trendszínek közül nem lehet mindegyik a miénk. Kevesen vannak, akik úgy érezhetik, nekik minden szín pofátlanul jól áll, a legtöbbünknek azért át kell gondolni, milyen szín után nyúl, ha nem szeretnénk plusz 1-2 (esetleg 10) évvel idősebbnek, nyúzottabbnak, fáradtabbnak kinézni.

Egy rossz árnyalat ugyanis pont ezt műveli a viselőjével, legyen az a szín bármilyen trendi vagy divatos. Kellő önuralomra, magabiztosságra és tudatosságra van szükségünk ahhoz, hogy nemet mondjunk a csodaszép árnyalatokra. 2017 őszére a Pantone ismét összerakott egy színskálát, amelyben elsősorban a meleg tónusok dominálnak. A baj ezzel csak az, hogy Magyarországon a többség hideg tél vagy szintén hideg nyár típusba tartozik a hajszíne, szemszíne és bőrszíne alapján. Hogy pontosan ki melyikbe, abban a színtanácsadók segíthetnek.

Íme a Pantone ajánlása őszre:

Forrás:
Pantone

A tavasz típusnak jól áll a

 • a narancsos piros Grenadine,
 • a bézs Butterum,
 • és a sárgászöld Golden Lime névre keresztelt árnyalatok.
Maxoljátok ki a leárazást: a téli vásár idején ezekre a tavaszi trendekre vadásszatok!

A legvidámabb színtípus, aki üdeséget hoz a hétköznapokba – ilyen az igazi tavasz típus

Végre itt a tavasz, a kirakatokból élénk, fagyiszínű ruhák néznek ránk vissza. Bőven válogathatunk a rózsaszín, a sárga és a piros különböző árnyalatai közül, ennek pedig egy színtípus kifejezetten örülhet. Hogy melyik? Természetesen a tavasz! De mik a jellemzői az egyik legkülönlegesebb színtípusnak? És mit viseljen az, aki ebbe a csoportba tartozik? Mutatom! A cikket ide kattintva olvashatjátok.

A fotó csak illusztráció.

Az ősz típusnak a

 • a testes vörösbort idéző Tawny Port,
 • a bézs Butterum,
 • a sárgászöld Golden Lime,
 • és az aranybarna Autumn Maple nevű árnyalatok.
veszko-csizmak-es-a-piros-otven-arnyalata-kozelegnek-az-osz-legnagyobb-trendjei-engel-nora1

Színtípusok és öltözködés – Ismerjétek meg a legegyedibb színtípust: az őszt!

A pogány hagyomány szerint szeptember 8-án, Kisboldogasszony napján ünnepelték az ősz beköszöntét. Az ősz a divatvilágban jelölhet egy színtípust, amely a legegyedibb a négy alaptípus közül: amíg egyes színek másokat sápasztanak, addig az ősz típusú nő ragyog tőlük. De kik tartoznak ebbe a kategóriába és milyen színeket érdemes viselniük?

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

A nyár típusnak a

 • a hűvösen elegáns Ballet Slippet,
 • és a világoskék Marina árnyalatok.
Itt a tél! Kedvencünk a jeges nyári szemsmink, amely ősszel is divat lesz Vous

Akinek a pasztellszínek a legjobban állnak – ismerjétek meg a nyár típust!

Az idei trendeknek köszönhetően a ruhaboltok tömve vannak rikító fagyiszínekkel, aminek a nyár típusba tartozó nők valószínűleg nem örülnek ujjongva. Ők ugyanis az igazi pasztell-lányok, akiknek a színei a leglágyabbak, legfinomabbak a négy színtípus közül. S hogy mi jellemző még rájuk?

Ide kattintva elolvashatjátok.

A tél típusnak a

 • a középszürke Neutral Gray,
 • és a hűvös türkiz Shaded Spruce nevű árnyalatok.
színtipus piros szín divat

Színtípusok és öltözködés – Nem minden tél típusú lány olyan, mint Hófehérke

Bőre fehér, mint a hó. Haja fekete, mint az éj. Ajka pedig vörös, mint a vér. Ezek a jellemzők jutnak eszünkbe, ha Hófehérkére gondolunk. Ha pedig Hófehérke, akkor ő az első, aki beugrik, ha a tél típusú lányokról beszélünk. De azt gondoltátok volna, hogy három különböző tél típus is létezik? Bizony! Ismerjétek meg őket!

Szinte mindenkinek jól áll, mert igazi jolly joker szín a középkék

Kedvencünk a Tawny Port

Lehet, hogy azért, mert ráéreztünk, hogy ez csak a szerencsés keveseknek áll igazán jól. Akiknek viszont igen, azok tobzódni fognak benne. Igazi klasszikus, elegáns árnyalatról van szó.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz