cindy crawford

Nézd meg az anyját, küldd a kifutóra a lányát! – Híres modellek és anyukájuk

A sikeres szupermodellek többsége nemcsak kitartó és szívós, hanem közös tulajdonságuk az is, hogy a génlottó nyertesei is egyben. Kevés olyan szépséget lehet mutatni, akinek az anyukája vagy az apukája, esetleg mindketten ne lennének gyönyörűek.

Cindy Crawford

Az ő lányánál nem volt kérdés, hogy kifutón lesz a helye, viszont mi volt a helyzet anno Cindyvel? Nos, ő is szuper géneket örökölt az édesanyjától.

Cindy és az anyukája

Objektum doboz

Cindy és a nagymamája

Objektum doboz
john casablancas

A férfi, aki elérte, hogy a világ leggyönyörűbb női 10 000 dollár alatt ne keljenek ki az ágyból

Cindy, Naomi, Linda. Nem egyszerű keresztnevek. Még azoknak is mondanak valamit, akik karrierjük csúcsa után születtek. Nemcsak az köti össze őket, hogy a világ legsikeresebb szépségei voltak, évtizedekig megmaradtak egy olyan szakmában, amely látszólag csak a külsőségekről szól, de amelyben ész nélkül hamar elbukik az ember. Összeköti őket egy név is. John Casablancas. A róla szóló cikket ide kattintva olvashatjátok.

Gisele Bündchen

Vânia Maria Nonnenmacher, így hívják Gisele Bündchen édesanyját, aki a kis Gisele-en kívül még 5 lányt nevelt. Tulajdonképpen ő volt, aki elindította a lányát a modellpályán, hiszen két testvérével együtt beiratta egy modelltanfolyamra. Végül a kis Gisele lett a legsikeresebb ebben a szakmában – nemcsak a családban, az egész világon. Évekig ő volt a világ legjobban fizetett szupermodellje.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Miranda Kerr

Gyönyörű és sikeres. Ez nemcsak Miranda Kerr-ről mondható el, hanem az anyukájáról is. Therese Kerr egy organikus szépségápolási termékeket forgalmazó márka vezetője, emellett könyvet ír, beszédeket tart, és a minőségi termékek legfőbb támogatója.

Objektum doboz
Objektum doboz

Gigi Hadid

Gigi Hadid anyukájáról akkor írtunk, amikor Bella Hadidról meséltünk. A fiatalabb Hadid-nővér ugyanis 2017 szeptemberének egyértelmű nyertese. Olvassátok el a cikket ide kattintva. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Ő pedig Gigi (és Bella) Hadid nagymamája

Objektum doboz

Emily Ratajkowski

Az amerikai színésznő és modell John Ratajkowski és Kathleen Balgley egyetlen közös gyereke. Az asszony 39 éves volt, amikor a kis Emi született. Kathleen egyetemi tanár, angol irodalmat tanít. Nagyjából ennyit tudni róla azon kívül, hogy eszméletlen jó alakja van, amelyet anyák napján, a lányával közös fotón meg is mutatott.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz