Egyéb kategória

Már most tudjuk, hogy sminkeltek 2018 tavaszán

Természetesen nem arra gondolok, hogy cseréljetek le mindent az eszözöktől kezdve a színeken át, hiszen nem ennek vagyok a híve. Azt azonban vallom, hogy ötleteket lehet gyűjteni a divathetekről. New Yorkban épp a 2018-as tavaszi–nyári kollekciókat vonultatják fel a tervezők. Összegyűjtöttem 3 beauty-ötletet tőlük.

vous - 2017.09.14.
Már most tudjuk, hogy sminkeltek 2018 tavaszán

Egyiptomi cicaszem

Marc Jacobs munkatársai újraálmodták az egyiptomi uralkodónő sminkjét 2018 tavaszára. Nem gondolták túl a dolgot: a modellek vastag fekete tuskontúrt kaptak a szemük köré, az ajkukra pedig egy kis rózsaszín szájfényt. Hasonlót már a VOUS sminkese, Detti is készített nekünk korábban, nézzétek csak:

kleopátra

Egyszerű, de ámulatba ejt – Készítsétek el Kleopátra sminkjét!

Kleopátra, az egyiptomi uralkodónő gyönyörű asszonyként él a képzeletünkben, aki tejben-vajban fürdött, egész nap kényeztették, drága kelméket és ékszereket viselt, megjelenésével elkápráztatta környezetét, és persze tökéletesen sminkelt.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Fekete szemceruza

Ha 2017 őszén a fehér szemceruza lesz a legjobb barátnőtök, akkor 2018 tavaszán a fekete. A szemceruza az alsó vízvonalban tér vissza, méghozzá nagyon vékony vonalként. A szemceruzák hatásáról ebben a cikkben már írtunk korábban. Előbb olvassátok el, csak utána sminkeljetek:

szemceruza teszt

A nagy szemceruzateszt: kipróbáltuk, melyik színnel milyen hatást érünk el

Jó lenne sokszor, ha lenne egy varázsceruzánk, ami mindent úgy megrajzol rajtunk, ahogy azt mi szeretnénk, és ahogy jól mutat. A valóság más, a sminkceruza használata is gyakorlást igényel. Nem mindegy, milyen színnel, milyen vastagon és meddig húzzuk, a textúrákról nem is beszélve. Mutatok egy kis ízelítőt, hogy könnyebben eligazodjatok a ceruzák tengerében. A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

A tökéletes #nomakeup

Ez a „smink” csak és kizárólag 18–25 év közötti, makulátlan bőrű nőknek áll jól, vagy azoknak, akik mesterien bánnak az alapozóval és a bőrszínű sminktermékekkel. A #nomakeuphoz ugyanis igazi varázskezek szükségesek. Nektek hogy tetszik?

alicia

Utálni fogtok érte, de elmondom, mi a baj Alicia Keys sminkeletlen arcával

Az amerikai Glamour márciusi címlapján Alicia Keys tündököl – smink nélkül. Az énekesnő – aki tavaly májusban mondott nemet a rúzsra, a púderre és a többi dekorkozmetikumra – most, közel egy év távlatából a magazinban árulja el, mit tanult a szépségről és az önbizalomról az eltelt idő alatt. A self-love forradalomként emlegetett húzás viszont sántít. Szerkesztőnk, Viola elmondja, hol. A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
Ajánlott cikkek