Egyéb kategória

Tipikus arcok, akikkel mindenki találkozott már egy-egy buliban

Fogadni mernék, hogy ti is imádtok néha kiszakadni a hétköznapokból, és a barátnőitekkel bulizni egy hatalmasat. Ám ha megfordultatok már egynél több szórakozóhelyen, akkor bizonyára ti is megfigyeltétek már, hogy vannak olyan emberek, akik mindig felbukkannak egy-egy éjszakai mulatozás során.

vous - 2017.09.16.
Tipikus arcok, akikkel mindenki találkozott már egy-egy buliban

Minden buliban előfordulnak olyan tipikus partiarcok, akikre ránéztek, és már tudjátok, hogy mit várhattok tőlük. Nem, most nem a sztereotípiákról lesz szó, hanem olyan emberekről, akik szinte megszólalásig hasonlítanak egymáshoz, mondhatni, hogy egy kategóriába tartoznak. Ha még nem vettétek észre ezt, akkor legközelebb jól figyeljetek! Addig is íme egy kis segítség, hogy tudjátok, mit kell néznetek!

1. A buli lelke

Nála nagyobb partiarcot nem hordott még hátán a föld, hiszen elsőként mond igent minden bulira, őrültségre vagy szórakozásra, és természetesen a világért sem maradna ki egy programból sem. Általában a tánctér közepén találjátok meg őket, rengeteg ember gyűrűjében. Mindenhol talál egy-egy ismerőst vagy havert, akivel válthat egypár szót, és akkor érzi jól magát, ha sosem áll meg a pörgés körülötte.

Objektum doboz

2. A vállalhatatlan

Hiába van még csak 9 óra, és szinte alig kezdődött el az éjszaka, ő tipikusan az az ember, aki részegen érkezik, hogy aztán még tovább folytassa az ámokfutást a parketten. Mintha csak és kizárólag azért ment volna, hogy bebizonyítsa, milyen hatalmas mennyiségű alkoholt képes meginni – természetesen a lehető legrövidebb idő alatt. Két óra és jó pár kínos sztori után pedig úgy eltűnik, mintha a föld nyelte volna el.

Objektum doboz

3. A nőcsábász

Ő az, aki azt hiszi, minden lányt megkaphat, aki félóránként újabb prédára lesve köröz a táncparketten. Egyszerűen nem lehet levakarni, mindenkire nyomul, sokszor függetlenül attól, hogy valójában jól néz-e ki, vagy sem, és egyáltalán nem zavarja, hogy a leggázabb bókokkal és ismerkedős dumákkal közeledik felétek.

Mégis mit remél, hogy létezik ember a földön, akinek bejön a „szia, cica, van gazdád?” duma?

Objektum doboz

4. A magányos farkas

Leggyakrabban az a srác vagy lány, akit a bárpultnál vagy egy csendes sarokban találtok meg. Lerí róla, hogy nem szereti a nagy tömeget, a hangos zenét, a bulizást, hogy ez az egész hely egyálalán nem az ő világa, hiszen köszöni szépen, jól elvan egyedül, inkább csak iszogatni vagy esetleg beszélgetni megy. 

Objektum doboz

5. A csajbanda

Ők azok, akik egyszerre érkeznek a buliba, a legmenőbb cuccokban, tökéletes sminkkel és hibátlan hajkoronával, profikat megszégyenítő tánctudással. A fiúk odavannak értük, a lányok pedig sárgák az irigységtől, és ők ezt ki is használják rendesen! Hangosan nevetgélnek, feltűnően flörtölnek, és nagyon, de NAGYON jól érzik magukat egész este, még akkor is, ha különben nem is olyan jó az a buli…

Objektum doboz

Na, ti mivel egészítenétek ki a listát?

turanszki-emoke-kispentek-on-gyorstalpalo-partietikett-es-a-legnepszerubb-budapesti-lepegetok-egy-helyen

Kispéntek ON: gyorstalpaló partietikett és a legnépszerűbb budapesti lépegetők egy helyen

Tudjuk mind, a legjobb bulik a spontaneitásból születnek. Ha hetekkel előtte rákészülünk és remegve várjuk, ritkán sül el úgy, ahogy azt terveztük. Természetesen az sem mindegy, merre vesszük az irányt, hiszen Budapesten rengeteg szórakozóhely vár tárt kapukkal, eldönteni is nehéz, hol kössünk ki. Az alábbiakban a legnépszerűbb budapesti szórakozóhelyeket listázzuk, de előtte készültünk egy apró partietikettel.

Ajánlott cikkek