Egyéb kategória

5 dolog, amivel az őrületbe kergetitek a munkatársaitokat

Másokkal együtt dolgozni ugyanakkora áldás, mint amekorra átok: bár társaságban jobban szalad az idő, ez a társaság azért könnyen idegtépővé tud válni. És igen, néha ti is idegesítőek vagytok – főleg, ha az alábbiakat csináljátok!

vous - 2017.09.17.
5 dolog, amivel az őrületbe kergetitek a munkatársaitokat

Akár tetszik, akár nem, felnőttként is muszáj betartanunk egy csomó szabályt a gondtalan együttélés kedvéért, pláne a munkahelyünkön. És bár lehet, hogy nem szól miatta senki, azért az alábbiakat jobb, ha elkerülitek – legalábbis akkor, ha a kölcsönös szimpátia a cél.

Állandó szövegelés

Nincs is annál rosszabb, mint amikor csöndben kell végigülni a nyolcórás munkanapot, de azért kell lennie egy határnak. Ha látod a többieken, hogy éppen nem érnek rá sztorizgatni, vagy egyre többen dugják be a fülüket körülötted, akkor inkább vegyél egy jó nagy levegőt, és maradj csöndben.

Objektum doboz

Túl sok információ

Higgyétek el, senkit, de tényleg senkit nem érdekel a munkahelyeteken az, mit csináltatok előző este a pasitokkal/csajotokkal, és valószínűleg a partneretek sem örülne, ha tudná, hogy kibeszélitek az intim titkait félismeretlenek előtt.

Objektum doboz

Zenehallgatás

Az, hogy milyen zene szóljon munka közben, örök vitaforrás. Ha nem tudtok benne megegyezni egymással, inkább ne is erőltessétek – elég, ha van nálatok egy fülhallgató.

Objektum doboz

Sértő beszólások

Hacsak nem éppen egy underground szélsőjobboldali portálnál vagytok újságírók, akkor a rasszista, szexista és gyűlölködő beszólásokat inkább hagyjátok otthon! Lehet, hogy mások nem mondják, de iszonyú kellemetlenek, ráadásul csak magatokat járatjátok le velük.

Objektum doboz

Politizálás

A politika tipikusan az a téma, amiről nem lehet hajtépés és ordibálás nélkül beszélni másokkal Magyarországon. És bár tudom, hogy kikerülhetetlen téma, de azért ha egy mód van rá, ne próbáljátok meg megtéríteni a kollégáitokat, és arra se kérdezzetek rá, kire szoktak szavazni.

Ez nem lehet igaz, kirúgtak a munkahelyemről! – De volt hozzá joguk?

Hagyjuk már: 5 idegesítő mondás, amit senki sem szeret hallani

Annyi, de annyi okos idézetet, bölcs mondást hallunk és olvasunk nap mint nap, de őszintén: segítenek ezek bárki baján? NEM! A szavak ritkán segítenek, de ha mégis, ezen öt elcsépelt mondás helyett inkább mondjatok mást a krízishelyzetben lévő barátaitoknak.

Az idegesítő mondatokért KATT ide >>

Ajánlott cikkek