Egyéb kategória

Búcsúzzatok el a millennium-rózsaszíntől! Megérkezett az új generáció színe

Mielőtt azt gondolnátok, hogy teljesen lemaradtatok a millennium-rózsaszínről, egy pillanatra nézzétek csak meg annak a magazinnak a logóját, amit éppen most olvastok. Na ugye, hogy nem maradtatok le semmiről! Nekünk viszont alaposan el kell gondolkodni azon, mikor váltunk dizájnt. Itt van ugyanis egy trónkövetelő árnyalat, az új generáció színe, a Z-sárga. Na de kezdjük az elején!

vous - 2017.09.18.
Búcsúzzatok el a millennium-rózsaszíntől! Megérkezett az új generáció színe

A millennium-rózsaszín évek, egészen pontosan nagyjából 2014 óta uralja a divat és dizájn világát. Akkor mutatták be Wes Anderson filmjét, a Grand Budapest Hotelt, amelyben dominált ez az árnyalat. Aztán jött a rózsaarany 2015-ben, 2016-ban pedig az év egyik színének választotta a Pantone a rózsakvarcot, amellyel csodás sminket készítettünk.

Ma ami trendi, az rózsaszín. Ami mai, az rózsaszín. Ami időtlen, az rózsaszín. Még.

Pörgessétek csak végig az Instátokat! A legtöbb menő fotón rózsaszín macaronok, rózsaszín rózsák vagy bazsarózsák pózolnak fehér és fekete körítéssel. Bár valahogy látjuk ezt a színt, mégsem tudjuk pontosan meghatározni, melyik az. Több árnyalat is játszik: a lényeg, hogy lágy, lazacos, pink grapefruitos legyen.

Erre a pinkségre válasz az új generáció trónkövetelő sárgája, amelyet egyszerűen csak Z-sárgának neveznek. Mivel kicsit már beleuntunk a millennium-rózsaszínbe, így ez a sárga szinte frissítőnek, üdének és nagyon menőnek tűnik. Ugyanúgy, ahogy nővérénél, a Z generáció sárga sem egyetlen szín, hanem több árnyalat, ahogy ez a cikk is írja. A lényeg, hogy kitűnjenek, és kitörjenek az előző generáció árnyékából, ehhez pedig szükség van egy ilyen meghatározó, vibráló, mégis vagány színre.

Ismerkedjetek meg a Z generáció sárgájával!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

600

Egyperces mese – Rózsaszín erő és rózsaszín lencse

Akkor reggel a szokásosnál is korábban kelt. Rossz éjszakája volt, a párja későn ért haza. Nyugtalanul forgolódott, amíg meg nem hallotta, hogy fordul a kulcs a zárban. Fél óra is eltelt, mire mellébújt a férfi, frissen zuhanyozva, illatosan. Hátulról átölelte, és már aludt is. De ő még sokáig nem aludt el. Zakatolt a szíve, maga sem tudta, miért, hisz máskor is előfordult már ilyen késői érkezés.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek