Egyéb kategória

Bling, bling: újra divatba jön a (csillogó) Crocs?

Mikor már majdnem el is felejtettük, hogy létezik a világon a Crocs, akkor a londoni divathéten újból előkerült, felturbózott változatban... Ó, ne!

vous - 2017.09.20.
Bling, bling: újra divatba jön a (csillogó) Crocs?

Alig egy év telt el azóta, hogy érintettük a témát: a 2016-os New York-i divathéten bukkant fel legutóbb a Crocs – akkor drágakövekkel díszítették, és azt gondoltuk, hogy soha többet nem kell majd újra látnunk. Rosszul gondoltuk!

A 2017-es londoni divathéten Christopher Kane bemutatta a 2018-as tavaszi–nyári kollekcióját. A ruhákat imádjuk, de a méltán gyűlölt Crocs papucsokat nem tudjuk megbocsátani. 

Képzeljétek, nemcsak hogy újra elővette ezeket a csodákat, de telerakta csillogó betétekkel – hogy még borzalmasabb legyen!

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Meg kell hagyni, ez talán a legkényelmesebb cipő, de a strandon és a kiskerten kívül nem szívesen látjuk. Aggódni azonban nem kell, nem valószínű, hogy visszakúszik a divatba ez a papucs, mindenesetre borzalmas újra látni!

Ti kedvelitek ezt a fazont?

mengyan-eszter-gucci-gender-divatbemutato-1

Most akkor tényleg ez lesz a divat?! – Miért ne dőljetek be a buta szalagcímeknek?

Hihetetlen! Tragédia! Bemutatták az új férfikollekciót, van min nevetni! Szerencsétlen modellek – kacagjunk együtt! Most akkor TÉNYLEG ez lesz a DIVAT? Hova tűntek a divatbemutatókról az IGAZI FÉRFIAK? Alessandro Michele divattervező olyat tett a Guccival az elmúlt másfél évben, amire már nagy szüksége volt a márkának, mindeközben a nagyközönség attól retteg, hogy a férfiak nők lesznek, a nők meg mindent magukra aggatnak, ami a kezük ügyébe kerül. Pedig erről szó sincs, de a divatház kollekciója kapcsán érdemes újra a divatról, a játékról és az elfogadásról beszélni.

Ajánlott cikkek