Egyéb kategória

Meghódította a szívünket az új generáció sárgája – viselnénk egész ősszel

Most, hogy tudjuk, hogy a milleniumi rózsaszín napjai meg vannak számlálva, ideje a sárga színre koncentrálni. A Z generáció sárgájának lüktető, intenzív energiái jól jönnek a borongós őszi időben.

vous - 2017.09.20.
Meghódította a szívünket az új generáció sárgája – viselnénk egész ősszel

Búcsúzzatok el a millennium-rózsaszíntől! Megérkezett az új generáció színe

Ha hiszitek, ha nem, a színek befolyással vannak ránk. Nem véletlenül foglalkoznak a témával színszakértők a legmagasabb szinten, és nem véletlenül kérik ki a tanácsukat cégek sem. Amikor valamit szeretnénk elmesélni magunkról, szívesen nyúlunk a színekhez is, ami jó kommunikációs eszköz. Az intenzív, vibráló sárga nemcsak rátok, hanem a környezetetekre is jó hatással lesz. Persze nem mindegy, milyen árnyalatot választotok, de ebben a következő cikk segít: 

sárga divat

A nagy sárgadilemma – Így viseljétek a legvidámabb színt a színtípusotokhoz illően!

Nemcsak az irigység, de a vidámság színe is, éppen ezért érdemes nemcsak a nyári, hanem az őszi napokon is sárga színt csempészni a ruhatárunkba! Ja, és azt mondtam, hogy szinte mindenkinek jól áll? Bizony! Mutatjuk, hogyan!

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ha pedig megvan az árnyalat, amelyet az arcotokhoz közel viselhettek, akkor már csak azon kell elgondolkozni, milyen ruhadarabot tudtok a legjobban kihasználni.

Sárgában ősszel

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ugras-esernyo-sarga

„A ragaszkodás az egyik legnehezebb dolog, amivel szembe kellett néznem” – A sárga ruhás lány mesél

A sárga ruhás lány, azaz Harmincz Rita változtatni szeretett volna korábbi életén. Ki akarta próbálni, milyen kiszakadni a társadalom elvárásai alól és barangolni a világban. Eladta a lakását, felmondott a munkahelyén és elindult világgá. Ennek már 445 napja. Eleinte napi 25 dollárból gazdálkodott, most még kevesebből. Volt, hogy egy rendőrőrsön, kávézóban vagy egy raktárban húzta meg magát. Most épp Indonéziában jár. Boldog, mert megtalálta a saját belső GPS-ét. Ide kattintva olvassátok el az interjút!

Ajánlott cikkek