Egyéb kategória

Információ érkezett Michael Schumacherről – így van most

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, amelynek következtében súlyos agysérülése lett. Schumacher családja máig is tartó teljes hírzárlatot rendelt el, így pontosan nem lehet tudni, hogy van most a Forma–1 eddigi legeredményesebb pilótája. 

vous - 2017.09.21.
Információ érkezett Michael Schumacherről – így van most

A német Bravo magazin arról számolt be, hogy Michael Schumachert genfi otthonából Amerikába szállítják, ahol egy elismert agyi specialista próbál segíteni a pilótának. Hogy ez a hír mennyire megalapozott, azt nem lehet tudni, de elég bátor kijelentés ez a laptól, hiszen a család többször is perelt már azért, ha valótlant állítottak Schumacherről. 

Hogy van most Michael Schumacher?

Nos, ahogy már írtuk, semmit nem lehet tudni, csak azt vehetjük biztosra, amit a felesége és a család nyilatkozik. Ezzal csak az a baj, hogy konkrétumokat soha nem hallottunk a családtól. Annyit lehet tudni, hogy a pilóta kerekes székben van és nehezen beszél, valamit memóriazavarral is küzd. 

Egykori menedzsere, Sabine Kehm 2016-ban így nyilatkozott: 

„Michael nem tűnt el, de a helyzete sajnos nagyon nehéz, ebbe pedig senki sem kaphat betekintést. Úgy hiszem, ezt meg lehet, és meg is kell érteni. Tiszteletben kell tartani, hogy a család nem akar mondani semmit, a magánélete védelmében. Jelenleg ez az egyedüli járható út. Ebben a szellemben szeretnénk tevékenykedni. Biztos vagyok benne, ha Michael tehetné, itt lenne közöttünk…”

Reméljük, hamarosan biztató híreket kaphatunk!

Ajánlott cikkek