Egyéb kategória

Minimalista őszi lakásdekorációk

Az utóbbi pár évben minden évszakot szeretek, de az ősz különösen lenyűgöz a szépségével. Imádom figyelni, ahogy a fák napról napra változtatják színeiket, és pár hét elteltével már gyönyörű, új őszi ruhában pompáznak.

vous - 2017.09.22.
Minimalista őszi lakásdekorációk

Az ősz színei közül először a rozsdabarna jut eszembe, de a friss füge hamvaslila burka és a halvány vagy vibráló narancssárga színű tökök látványa is mindig jó kedvre derít.

Amikor az időjárás hidegebbre fordul, szeretek az otthonunkba egy kis melegséget és őszi hangulatot csempészni. Egy-két ötletes dekoráció hihetetlenül fel tudja dobni a lakás hangulatát, ráadásul saját magunk is el tudjuk őket készíteni, így még sokba sem kerülnek.

Nekem azok a minimalista dekorációk tetszenek a legjobban, amelyek nem termelnek felesleges hulladékot, vagyis akár több éven át is elővehetjük őket az őszi szezonban, vagy egy kis átalakítással egész évben a lakás díszei lehetnek.

Most ilyen inspirációkat hoztam nektek a saját otthononból:

A további fotókért kattintsatok a blogomra!

Forrás:
Kertész Kriszta
600

Mi az a hygge, amiről mindenki beszél? – A dánok trükkjei a boldogabb élethez

Tudtátok, hogy a Facebook, a ma esti vacsorátok, az otthonotok és még a zoknitok is lehet hyggelig? És azt, hogy mi az a hygge? Annyit már most elárulhatok, hogy van íze, hangja, illata, és látni, meg érezni is lehet. A hygge (hüge) maga a „jóllét”, a meghittség, az otthonosság, vagyis minden, amitől a dánok a legboldogabb nemzet a világon. Élvezzétek úgy az élet egyszerű örömeit, mint ők!

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek