Egyéb kategória

8 sztár, aki nagyon sokáig fog élni – halálhírüket keltették

Akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni – tartja a mondás, és reméljük, így is van. Az alábbi sztárok a közösségi média vagy rendkívül gonosz emberek szerint egyszer már „meghaltak”. 

vous - 2017.09.22.
8 sztár, aki nagyon sokáig fog élni – halálhírüket keltették

1. Britney Spears

Britney halálhíre 2016 decemberében sokkolt. Feltörték a Sony Music Global kiadó Twitter fiókját, ahová kiírták, hogy Britney-t baleset érte és meghalt. 600 ember nyilvánított akkor részvétet… Azonban másnap reggel a CNN adta hírül, hogy Britney él és virul, csupán egy csúnya hack áldozata. 

Objektum doboz

2. Macaulay Culkin

Nyáron felkerült az internetre egy friss fotó a 36 éves színészről, amelyen feltűnően jobban néz ki, mint azt eddig megszokhattuk. Azonban a zűrös időkben szintén a Twitteren terjedt a gyereksztár halálhíre – aki még viccet is csinált az esetből.

Objektum doboz

3. Morgan Freeman

Hihetetlen, mindenkit a Twitteren „ölnek meg!” – Morgan Freeman halálhíre 2010-ben terjedt el, ráadásul a CNN közölte, hogy otthonában hunyt el az Oscar-díjas színész. Később persze kiderült, hogy ez nem így van, de azóta sem vállalta érte senki a felelősséget a csatornánál. 

Objektum doboz

4. Cher

Forgassuk vissza az idő kerekét (értitek:Turn back time) 2013-ra, amikor maga Kim Kardashian pletykálta el, hogy Cher meghalt. 

Azt hallottam, hogy Cher meghalt. Ez igaz?

– csipogta. Nem Kim, nem igaz!

Objektum doboz

5. Emma Watson 

A „mindenki szerint jó csaj” (???) Emma Watson 2009-ben vesztette életét egy autóbalesetben – több mint 150 kilométeres sebességgel hajtott, amikor elvesztette uralmát, blabla… Akkor a színésznő hivatalos közleményben erősítette meg, hogy él.

Objektum doboz

6. Beyoncé

Beyó rosszakarói annyira messzire mentek, hogy meghamisítottak egy CNN jelentés, amelyben az állt, hogy az énekesnő autóbalesetben életét vesztette. A leggyalázatosabb az, hogy a poszthoz Paul Walker halálos autóbalestéről készült fotókat mellékeltek. Itt meg is nézhetitek!

Objektum doboz

7. Paul McCartney…

…aki kétszer is meghalt. Először 1996-ban jött a kacsa, akkor egy rejtélyes idegen terjesztette, majd 2012-ben a Twitteren keltették halálhírét. 

Objektum doboz

8. Paris Hilton

Talán mind közül ez a legdurvább. 2007-ben jött a hír, hogy az ittas vezetésért 45 napra elítélt Paris Hiltont halálra késelték a börtönben – ezt maga a rendőrség közölte. Természetesen később „javították a hibát!”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek