Egyéb kategória

Selymes és szexi italok: 3 vágykeltő koktél

Azt már az ókori görögök is tudták, hogy az alkohol vágykeltő, boroztak is rendesen, gondoljunk csak a Bacchus-ünnepekre. Túlzásba azért nem szabad esni, mert éppen ellentétes lesz a hatás, de egy izgalmas koktél azért az intim együttléteket tényleg tüzesebbé tehetik.

vous - 2017.09.24.
Selymes és szexi italok: 3 vágykeltő koktél

A mixerek nemcsak az italokat, ízeket és kombinációkat ismerik, de a vendégeken pontosan láthatják és lemérhetik is a kevert koktélok hatását. Nem véletlen a Sex on the Beach vagy az Orgazmus-koktél elnevezése – ó, milyen beszédes –, de a vágykeltők névadójának ajánlott Afrodité-koktél sem.

mengyan-eszter-budapest-kulonleges-koktel-warm-up-budapest1

Mi már tudjuk, mi a kedvenc koktélod! Megkóstoltuk a budapesti éjszakát

„Ti tényleg ezért kapjátok a fizetést?” – volt, aki ezt megkérdezte tőlünk (na nem így, sokkal udvariasabban). A minap ugyanis úgy döntöttünk, hogy nyakunkba vesszük a bulinegyedet, hogy megtudjuk, milyen íze van a budapesti nyári éjszakának – koktélként. És természetesen nem ezért kapjuk a fizetésünket, de ha már előttünk voltak az italok, nem szégyenlősködtünk.

Vissza a görögökhöz és a nevezett istennőhöz, Afroditéhez, de csak egy pillanatra: a különféle vágyfokozók, vagyis afrodiziákumok az ő nevéhez kapcsolódnak. A mitológia szerint a tenger habjaiból született a szépség, a szerelem és a vágyakozás istennője, egy fésűkagykóban vagy osztrigában – mindkettőt erős vágykeltőként tartják számon –, és léptei nyomán a vágyakozást fokozó fűszerek, virágok, gombák – vagyis afrodiziákumok – sarkadtak.

Mi most nem gombázunk, nem varázsolunk fűszerekkel, hanem 3 olyan koktélt mutatunk, ami otthon is könnyen elkészítető, és a mixerek szerint nagyon is jól segítik a szerelmet. Tudományos bizonyítékunk nincs, de egy próbát megér, mert mindegyik mennyei.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek