Mondják, hogy a puding próbája az evés, és ez valószínűleg igaz is: ezt a krémes és fűszeres rizspudingot viszont muszáj tesztelnie mindenkinek, aki kicsit is jóban van az izgalmas ízvilággal és a selymes pohárkrémekkel. Melegen és hidegen is lágy, szaftos, egy kis gyümölccsel a tetején csodás finomság.
Rizspuding többféle módon készülhet, a törökök például sütőben sütik, majd hűtik, lehet pudinggal is krémesíteni a tejberizst, de ha rizottónak való gömbölyű, magas keményítőtartalmú rizst választunk, akkor igazán pudingos, szaftos állagú desszertet kapunk.
Az alábbi egzotikus ízvilágú rizspudingba egy kis kókuszkrém is került, ami még selymesebbé teszi, és persze a kókuszos íz mesésen finom aromát is ad neki.
Létezik! Mágikus gyümölcs, aminek csokipuding íze van
Nem szeretem a gyümölcsöket. Kiskorom óta nem igazán eszem meg őket, ezzel általában kiakasztok másokat, de remélem, ti most nem menekültök el, ugyanis nagyszerű hírem van magamnak nektek! Létezik egy gyümölcs, aminek csokipuding íze van. CSOKIPUDING!
Az elkészítés nagyon egyszerű, igazából csak össze kell önteni az alapanyagokat, és lassú tűzön megfőzni, de semmiképpen ne hagyjuk magára, mert hajlamos leragadni, így pár percenként, főleg a főzési idő vége felé, amikor már sűrűsödik, érdemes megkeverni.
A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!