Egyéb kategória

Ezt csináljátok, ha imádjátok a srácot, de utáljátok a gyűrűt

Előfordul. Előfordul, hogy hiába teszi fel a NAGY kérdést a NAGY Ő, a gyűrű mégsem passzol az ízlésetekhez. Vannak nők, akiket ugyan hidegen hagy az eljegyzési gyűrű kinézete, de ne áltassuk magunkat: a legtöbb nő nem tudja, és talán nem is akarja rejtegetni csalódottságát. Tudjátok, mit, nem is kell rejtegetni! Adunk pár tippet, hogy mit tegyetek, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűtök.

vous - 2017.09.25.
Ezt csináljátok, ha imádjátok a srácot, de utáljátok a gyűrűt

1. Vegyetek egy mély levegőt!

Vagyis GONDOLKOZZATOK, MIELŐTT MEGSZÓLALTOK! Most őszintén: ez egy nagyon fontos ismérve egy jól működő tartós kapcsolatnak. Miután ez megvolt, mondjatok igent, örüljetek, engedjétek át magatokat a boldogságnak, elvégre MENYASSZONYOK LETTETEK, BASSZUS!

Objektum doboz

2. Mondjátok el az igazat – legyetek udvariasak!

Ugye azzal tisztában vagytok, hogy a pasitok – bocs, vőlegényetek – a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal választotta ki a gyűrűt. Arról nem tehet, hogy nektek nem tetszik, hiszen ő mindent megtett, beleadott anyait, apait…  Szóval legyetek őszinték, mondjátok el, hogy a gyűrű nem igazán a ti ízlésetek, de nagyon boldogok vagytok, hiszen ez életetek eddigi legszebb napja.

Objektum doboz

rózsaszín eljegyzési gyűrű

„Egy gyűrű egy életre szól” – a nagy Ő után ideje megtalálni a tökéletes eljegyzési és karikagyűrűt 

A VOUS sztárszerzője és egyben arca, Takács Nóra július második hétvégéjén mondta ki a boldogító igent. Olvasóink és egyben Nóra rajongói kíváncsian kísérték végig a készülődés minden pillanatát, de a legnagyobb érdeklődést a ruha után talán az eljegyzési gyűrű keltette. Nem is meglepő, tegyük a kezünket a szívünkre: melyik nő ne szeretne egy szép eljegyzési, majd karikagyűrűt? Az idei trendekről és igényekről Molnár Zsófia Dóra ékszertervezőt faggattam. 

3. Dolgozzatok együtt a megoldáson!

A megoldás talán egyszerűbb, mint gondolnátok! Mivel ti fogjátok viselni egész életetekben, fontos, hogy tényleg szeressétek a gyűrűt. Az a legjobb megoldás, ha együtt elmentek és átalakíttatjátok, vagy választotok  egy másik gyűrűt – természetesen hasonló (ár)kategóriában. Ne féljetek ettől a megoldástól, ettől a romantika és a boldogság nem veszít az erejéből. Hiszen tudjátok, először mély levegőt vettetek, és nagyon örültetek. Van is miért! 

Boldog esküvőszervezést!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.