gyűrű

Ezt csináljátok, ha imádjátok a srácot, de utáljátok a gyűrűt

Előfordul. Előfordul, hogy hiába teszi fel a NAGY kérdést a NAGY Ő, a gyűrű mégsem passzol az ízlésetekhez. Vannak nők, akiket ugyan hidegen hagy az eljegyzési gyűrű kinézete, de ne áltassuk magunkat: a legtöbb nő nem tudja, és talán nem is akarja rejtegetni csalódottságát. Tudjátok, mit, nem is kell rejtegetni! Adunk pár tippet, hogy mit tegyetek, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűtök.

1. Vegyetek egy mély levegőt!

Vagyis GONDOLKOZZATOK, MIELŐTT MEGSZÓLALTOK! Most őszintén: ez egy nagyon fontos ismérve egy jól működő tartós kapcsolatnak. Miután ez megvolt, mondjatok igent, örüljetek, engedjétek át magatokat a boldogságnak, elvégre MENYASSZONYOK LETTETEK, BASSZUS!

Objektum doboz

2. Mondjátok el az igazat – legyetek udvariasak!

Ugye azzal tisztában vagytok, hogy a pasitok – bocs, vőlegényetek – a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal választotta ki a gyűrűt. Arról nem tehet, hogy nektek nem tetszik, hiszen ő mindent megtett, beleadott anyait, apait...  Szóval legyetek őszinték, mondjátok el, hogy a gyűrű nem igazán a ti ízlésetek, de nagyon boldogok vagytok, hiszen ez életetek eddigi legszebb napja.

Objektum doboz

rózsaszín eljegyzési gyűrű

„Egy gyűrű egy életre szól” – a nagy Ő után ideje megtalálni a tökéletes eljegyzési és karikagyűrűt 

A VOUS sztárszerzője és egyben arca, Takács Nóra július második hétvégéjén mondta ki a boldogító igent. Olvasóink és egyben Nóra rajongói kíváncsian kísérték végig a készülődés minden pillanatát, de a legnagyobb érdeklődést a ruha után talán az eljegyzési gyűrű keltette. Nem is meglepő, tegyük a kezünket a szívünkre: melyik nő ne szeretne egy szép eljegyzési, majd karikagyűrűt? Az idei trendekről és igényekről Molnár Zsófia Dóra ékszertervezőt faggattam. 

3. Dolgozzatok együtt a megoldáson!

A megoldás talán egyszerűbb, mint gondolnátok! Mivel ti fogjátok viselni egész életetekben, fontos, hogy tényleg szeressétek a gyűrűt. Az a legjobb megoldás, ha együtt elmentek és átalakíttatjátok, vagy választotok  egy másik gyűrűt – természetesen hasonló (ár)kategóriában. Ne féljetek ettől a megoldástól, ettől a romantika és a boldogság nem veszít az erejéből. Hiszen tudjátok, először mély levegőt vettetek, és nagyon örültetek. Van is miért! 

Boldog esküvőszervezést!

Objektum doboz