Egyéb kategória

Péntek esti agyzsibbasztó: irigykedtetek már egy kutya szőrére? Most fogtok!

Ha szerencsések vagytok, már rég élvezitek a hétvégét, vagy éppen a péntek esti bulira készültök. Akárhogy is legyen, hadd fárasszalak még bennetek egy baromi jó videóval.

vous - 2017.09.29.
Péntek esti agyzsibbasztó: irigykedtetek már egy kutya szőrére? Most fogtok!

A haj nekünk, nőknek a MINDEN. A legtöbbünk pedig általában sosem elégedett a fején lévő szőrrel. Itt engedjétek meg, hogy javasoljak egy olyan hajtrendet, ami szinte az összes nőnek jól áll – ez az

Aztán persze, az sem mindegy,  hogy milyen a textúrája. Ősi női mondás: akinek szögegyenes, az hullámosat szeretne és fordítva, akinek rövid, az hosszút és fordítva – látjátok, mindig az kell, ami nincs! Na, de most nem ezért kattintottak ide, hanem mert azt ígértem, hogy egy kutya szőrére fogtok irigykedni. 

haj vous lányok

Az a bizonyos sündisznófazon és a paphaj – A VOUS-lányok legvállalhatatlanabb frizurái

Tincses melír, dauer, tupírozás és az a bizonyos tüsi – csak néhány kifejezés azok közül, amiket hallva azonnal a saját balul sikerült – vagy épp visszanézve ciki – frizuráink jutnak eszünkbe. Van kedvetek egy kis nosztalgiázáshoz? Tartsatok velünk!

Kattinsatok ide a fotókért!

Teljesen véletlenül találtam egy videót az Instagramon egy víz alatt uszó kutyáról – aki lehet, nem is igazi –, akinek a szőre mesésen mutat a víz alatt. Lenyűgöző látvány, ahogy siklik. Szinte már tapintható, hogy mennyire selymes lehet. 

Objektum doboz

Ez a legjobb, amit ma láttam! Még mindig nézem!

Ajánlott cikkek