Egyéb kategória

Rózsaszínből sosem elég! – így használjátok a legcsajosabb színt a lakásotokban

Valószínűleg nincs olyan lány, aki ne szeretné a rózsaszínt, vagy legalábbis valamelyik árnyalatát, és ez teljesen jól is van így! Azonban felejtsétek el, hogy csak az öltözködésetekkel mutathatjátok meg ezt, hiszen miért ne csinosítanátok a lakásotokat is ezzel a színnel?

vous - 2017.09.30.
Rózsaszínből sosem elég! – így használjátok a legcsajosabb színt a lakásotokban

Az elmúlt években a rózsaszín egyértelműen meghódította a divat világát, és vele együtt a szívünket is. Sőt még nevet is adtak ennek a jelenségnek: a millenium-rózsaszín elnevezés nem egyértelműen egy árnyalatra utal, sokkal inkább a rózsaszín különböző, halvány, lágy, pinkes beütésű színei, amik remekül illenek a mai trendekhez. Eddig nagyon jól hangzik, ugye? Akkor most örülhettek, ugyanis van egy jó hírem:

megmutatjuk, hogyan csinosíthatjátok a lakásotokat ezzel a csodás színnel!

Csajos bútorok

Ha már millenium-rózsaszínről és lakberendezésről van szó, szinte kézenfekvő, hogy a bútorokra gondolunk. Persze nem azt mondjuk, hogy most rögtön rohanjatok a boltba új széket vagy kanapét venni, de ha ügyesek vagytok, saját magatoknak is készíthettek csajos színben pompázó bútorokat. Csak egy kis festékre lesz szükségetek és hajrá, máris új színt kaphat a szék vagy az asztal!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha a falak beszélni tudnának…

A matt rózsaszín falak már egy ideje igazi slágernek számítanak. Ha féltek az erősebb árnyalatoktól, akkor érdemes halványabb, pasztelles verziót választanotok, vagy esetleg csak egy-egy falrészt díszítenetek vele. Ne aggódjatok, a végeredmény mindenképp magáért beszél majd, nézzétek csak, mennyire jól néz ki!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Konyhatündéreknek

Ha van valami, ami feldobja a főzést, szerintem egyértelmű, hogy a színes és vidám edények és konyhai eszközök azok. Épp ezért ha gyakran megfordultok a konyhában, nyugodtan megjutalmazhatjátok magatokat egy pár trendi kiegészítővel, hogy még élvezetesebb legyen a főzés. Persze arról nem is beszélve, hogy ezekkel a csodákkal a vendégeket is garantáltan elvarázsoljátok majd!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Egy kis csavarral

Ha nem szeretnétek az egész lakást rózsaszínbe öltöztetni, akkor is van egy pár dolog, amit beszerezhettek, ha igazi csajos és stílusos lakásra vágytok. Néhány puha, hívogató párna és takaró az egész lakás összképét feldobja, ráadásul ahogy egyre hűvösebbé válnak a napok, érdemes lesz előre felkészülni a bekuckózásra.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Remélem, már ti is látjátok, hogy a rózsaszín tipikusan az a szín, ami tökéletesen feldobja még a legunalmasabb hétköznapokat is, mosolyt csal az arcotokra és felvidít. És persze eszméletlenül jól néz ki!

Hát nem pont ez lenne egy igazi otthon lényege?

mojzes nóra lakberendezés rózsaszín

Tippek, hogyan használjátok a rózsaszín árnyalatait egy térben úgy, hogy azt még Dr. Szöszi is megirigyelje!

A rózsaszín minden árnyalata szupernőies, emellett némelyik közülük megnyugtat, némelyik lendületbe hoz, van, amelyik elképesztően dögös, van, amelyik inkább kislányos, és van, amelyik felmelegít, de olyan is van, ami kicsit lehűt. A legtöbb árnyalat jól kombinálható más színekkel is, éppen csak nem mindegy, hogy milyenekkel. Segítünk!

Ajánlott cikkek