Egyéb kategória

A mustársárgán túl – Őszi trendszínek, amiket képtelenség lesz elkerülni!

Ha őszi trendszínek, akkor mustársárga és burgundi – évek óta ez a két árnyalat bitorolja a színek láthatatlan trónját az egyik legközkedveltebb szezonban. Na jó, ha nagyon engedékenyek vagyunk, az említett két dobogós mellett még szóba jöhet a csaubarna és a hamuszürke is, de itt kifújt. Jó hírem van: idén az őszi ruhatár ennél árnyaltabb lehet, hála a Pantone legújabb színskálájának, amiről jó néhány szín már most befészkelte magát a boltok polcaira. 

vous - 2017.10.01.
A mustársárgán túl – Őszi trendszínek, amiket képtelenség lesz elkerülni!

Trend trend hátán!

Ha igazi VOUS olvasók vagytok, már kívülről fújjátok a legújabb trendeket, hiszen olvastátok, hogy ősszel imádni fogjuk a veszkócsizmákatvégre alul-felül is farmerba bújhatunk, megtudhattátok már, hogy visszatér a nagy kedvenc, a csípőnadrág és oversize ingekből sem lesz hiány. Ha ez nem lenne elég, a statement ékszereket karika fülbevalókra cseréljük, a clutchokat pedig Eastpak hátizsákokra. De mire számíthatunk még? Milyen színekben fogjuk mindezeket viselni? A Pantone legújabb őszi kiadványa szerint főként az olyan meleg tónusok dominálnak a következő szezonban, mint például a bézs, az aranybarna, a középszürke vagy a sárgás zöld. De a lista itt még nem ért véget! 

inspiracio-oktoberre-a-legszerethetobb-oszi-trendek-egy-helyen-engel-nora1 (1)

Inspiráció októberre – A legszerethetőbb őszi trendek egy helyen

Míg van, aki még csak most eszmél, hogy kezd elmúlni elmúlt a nyár, addig a kedvenc boltjaink már teljes felkészültségben várják az őszi ruhákért beszabaduló vásárlókat. Trendi darabokból ahogy soha, úgy most sincs hiány, de mit válasszunk? Mi az, amivel nem lőhetünk mellé? Mi az, ami egy szezonnál hosszabb időt is nyerhet a gardróbunkban?

Az inspirációtengert keressétek ITT

3 szín, amit idén ősszel képtelenség elkerülni! 

Narancsos piros, azaz grenadine 

Az idei szezon legütősebb befutója kétség kívül a piros volt: már tavasszal is több ruhadarabon visszaköszönt a szerelem színe, az igazi térhódítás azonban őszre maradt. Amióta végetértek a nyári leárazások, a piros különböző árnyalatai sorra lepték el az üzleteket, de az egyik legjobb választás a grenadine nevet viselő narancsos piros lehet, ezzel az árnyalattal a legszürkébb napokba ruhatárba is vidámságot és melegséget csempészhetünk.

Narancsos, meleg tónusa miatt leginkább a tavasz típusúaknak érdemes közelebbről megismerkedniük vele, de a többiek se csüggedjenek!

A tél-, a nyár-, és az ősz típusúaknak sem kell elkerülniük az ősz legfelkapottabb színét, mindössze arra érdemes figyelniük, hogy az arcuktól távolabb, leginkább nadrág vagy kiegészítő formájában viseljék! 

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. H&M

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. H&M
Forrás:
Vous

Koszos rózsaszín, azaz ballet slipper

Meglepő, de egy őszi színskálán helyett kapott a ballet slipper, azaz a balettcipő fantázianevet viselő szín, ami egész egyszerűen egy hüvős, koszos rózsaszínre hajaz. Ezt az árnyalatot általában a tavaszi ruhatárban látjuk viszont legszívesebben, idén azonban ősszel is simán beszerezhetitek kötött pulóverek, oversize ruhák és kiegőszítők formájában. Vigyázzatok, ha a 2016-os év színének kikiáltott rózsakvarc belopta magát a szívetekbe, a ballet slippernek talán még könnyebb dolga lesz. Nyár színtípusba tartozó, pasztell-lányok, figyelem, ez a ti színetek!

Lelőhelyek: 1. H&M, 2. Bershka, 3. Bershka, 4.Zara, 5. Zara

Lelőhelyek: 1. H&M, 2. Bershka, 3. Bershka, 4.Zara, 5. Zara
Forrás:
Vous

Hűvös türkiz, azaz shaded spruce

Sokan tartanak tőle, mégis érdemes egy esélyt adni a türkiz idei shaded spruce nevet viselő árnyalatának. Bár hűvössége miatt legjobban a tél típusúak kontrasztos színeihez passzol, mindenki találhat magának megfelelő árnyalatot – csak keresni kell, akár egy színtanácsadó segítségével. A türkiznek egyébként utoljára 2010-ben örülhettünk, amikor is a Pantone az év színének kiáltotta ki. Nos, kedves türkiz, welcome back!

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Mango, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Stradivarius

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Mango, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Stradivarius
Forrás:
Vous
pantone ősz szín

Viseljétek az ősz színeit színtípusotok szerint!

A trendszínekkel az a baj, hogy egyszerre mindenki szeretné őket (mert annyira gyönyörűek, igézőek és tele vannak velük az üzletek), viszont a trendszínek közül nem lehet mindegyik a miénk. Kevesen vannak, akik úgy érezhetik, nekik minden szín pofátlanul jól áll, a legtöbbünknek azért át kell gondolni, milyen szín után nyúl, ha nem szeretnénk plusz 1-2 (esetleg 10) évvel idősebbnek, nyúzottabbnak, fáradtabbnak kinézni.

A teljes cikket keressétek ITT!

Ajánlott cikkek