Egyéb kategória

Ó, ne! Amanda Bynes felismerhetetlen lett!

Biztosan emlékeztek még az egykori gyereksztárra, a most 31 éves Amanda Bynesre. Felejtsétek is el, hogyan nézett ki egykor, ugyanis a színésznő drasztikusan megváltozott. 

vous - 2017.10.02.
Ó, ne! Amanda Bynes felismerhetetlen lett!

Micsoda srác ez a lány, Hajlakk, Amerikai Hófehérke, Könnyű nőcske, Miről álmodik a lány – csupán a leghíresebb szerepei a gyönyörű Amanda Bynesnak. Nos, a színésznő 2012-ben visszavonult a rivaldafényből, azóta nem is hallottunk róla, de legutóbbi emlékeink szerint így néz ki! 

Forrás:
instagram.com

Amanda nem véletlenül hagyta ott a színészetet és vonult el teljesen a nyilvánosság elől: a színésznő kábítószer-problémákkal küzdött, és 2014-ben a letartóztatása után pszichiátriára került. Az elmúlt években leginkább furcsa tweetjeivel hívta fel magára a figyelmet, egyszer azt csipogta, hogy mindennél jobban szeretné, ha Drake magáévá tenné. (Konkrétan azt akarta, hogy „Drake gyilkolja meg a vagináját”.)

mirol-almodik-a-lany

A 2000-es évek elfeledett tinifilmjei, amiket biztos, hogy ti is imádtatok

Oké, el kell ismernünk, hogy nem minden tinifilm lett olyan sikeres, mint a Bajos csajok. Néhányat megnéztünk párszor, szerettük őket, és aztán ahogy teltek az évek, úgy meg is feledkeztünk róluk. Most viszont összegyűjtöttünk néhányat, amit biztosan imádtatok anno!

Annak ellenére, hogy többször lenyilatkozta, meggyógyult, utólag mindig kiderült, hogy ez nem volt igaz. 

A minap Los Angelesben fotózták le az életvezetési tanácsadójával, és ha nem tudnánk, hogy a színésznő van a képen, fel sem ismernénk. A rajongók szerint a színésznő most teljesen tiszta, és szeretne újra szerepeket kapni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Megdöbbentő a változás!

Ajánlott cikkek