Egyéb kategória

A Binder csipesz az új Terézanyu – egy csipesz száz problémára

Binder csipesz, iratcsipesz, újabban pedig stylistcsipesz. Mindenki jól ismeri, épp csak más-más néven, azonban Shakespeare Rómeó és Júliája óta jól tudjuk, hogy a név mit sem számít – ami a csipesz esetében pláne igaz – a tudása viszont nagyon is, merthogy – még ha eddig nem is tudtátok – többet segíthet nektek a hétköznapokban és egy halom probléma megoldásában, mint maga Terézanyu. Mutatom!

vous - 2017.10.03.
A Binder csipesz az új Terézanyu – egy csipesz száz problémára
Tuti tippek és trükkök, hogy mindennek meglegyen a helye az autótokban

Tuti tippek és trükkök, hogy mindennek meglegyen a helye az autótokban

Rendetlenség uralkodik az kocsitokban, és azt sem tudjátok, mit hova kéne tennetek, hogy átlássátok a káoszt, mindennek meglegyen a helye, a vasalt blúzotoktól kezdve a gyerekjátékokon át a kulacsokig és egyéb nélkülözhetetlen holmikig, amikre szükségetek van? Akkor segítünk, illetve mi csak a tippeket adjuk, a segítségetekre olyan hétköznapi tárgyak lesznek, amikre eddig nem is gondoltatok!

Hogy milyen szituációkban és helyiségekben vehetitek hasznát?

A fürdőszobában, a konyhában, és persze az irodában biztosan, de a terasz, sőt a gyerekszoba és az autótok sem marad majd ki a szórásból. Rendszerezhetitek vele a kábeleket, a hűtő tartalmát, de használhatjátok pohárjelölőnek, terítő- vagy pénzcsipesznek, mosogatószivacs- vagy fényképtartónak, és a sort még hosszasan sorolhatnám, de inkább beszéljenek helyettem a képek!

Pohárjelölő

Forrás:
Vous

Kábelrendszerező

Forrás:
Vous

Fej- és fülhallgatótároló

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Terítőcsipesz

Forrás:
Vous

Telefontartó

Forrás:
Vous

Fényképtartó

Forrás:
Vous

Mosogatószivacs-tartó

Forrás:
Vous

Tolltartó noteszra

Forrás:
Vous
3-tipp-szingli-noknek1

3 tipp egyedülálló nőknek – ha csak két kezük van

Van úgy, hogy az ember lánya egyedül van, és segítségre szorul, és sajnos, amikor egyedül van, csak magára számíthat. Vagy ránk! Még ha nem is tudjuk a valóságban fogni a kezeteket, ha baj van, vagy épp feladni rátok a karkötőtöket – amit egy kézzel szinte lehetetlenség kivitelezni –, tippeket azért adhatunk, amivel három aggasztó problémát mostantól nyugodtan kipipálhattok!

Ajánlott cikkek