cinema-city-mozi-magyarorszag-popcorn

Ezentúl már sörözni is lehet a hazai Cinema City mozikban

Februárban érkezett a hír, hogy a Cinema City büféiben többé nem Coca Cola-termékek közül választhatunk, Pepsi üditők érkeztek a helyükre. Ezúttal pedig arról számolhatunk be, hogy már sörözni is lehet a Cinema City mozikban.

Elsőként a Kreatív Online számolt be arról, hogy a  Cinema City és a  Borsodi Sörgyár hosszú távú együttműködése értelmében Stella Artois alkoholos és alkoholmentes változatban, illetve a Borsodi Friss márkák alkoholmentes termékei már kaphatók az összes Cinema City mozibüfében.

Ahogy írják, országosan 18 moziban szeptemberben már elérhető volt egy speciális menü, amiben a közepes popcorn menühöz a Borsodi Friss alkoholmentes sör három különböző íze közül lehetett választani.

Ez egy kiváló lehetőség, hogy a Borsodi Sörgyár termékeit tovább népszerűsítsük. A Cinema City mozik Budapesten túl 13 megyeszékhelyen vannak jelen, így egy számunkra új értékesítési hálózattal bővült a piaci lefedettségünk, elérve a szórakozni vágyó moziközönséget

–  nyilatkozta Peresztegi Ágnes, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

popcorn-nasi-mozi

Fokozzátok az élményt: mozis trükkök, amiket mindenkinek ismernie kell

Moziba mindenki szeret járni, a notórius moziba járóknak azonban vannak trükkjei, hogy a mozizást még jobb élménnyé tegyék.