Egyéb kategória

A legmenőbb étrendek – ezeket kerestük idén a legtöbben

Sokfélék vagyunk, természetesen az életmódunk, főzési, táplálkozási szokásaink is mások, kedvenc ételeink, konyhai kalandjaink is különböznek. Az viszont közös, hogy mindannyiunknak jó barátja a Google, és a keresésekből az is kiderül, milyen ételek a legnépszerűbbek.

vous - 2017.10.04.
A legmenőbb étrendek – ezeket kerestük idén a legtöbben

A legnépszerűbb keresőszavak meglehetősen ellentmondóak, ami akár árulkodhat is arról, hogy a vágyaink, szándékaink és a valóság nem feltétlenül futnak párhuzamosan. Mert míg a táplálkozás témakörében 2017 eddigi időszakában az EGÉSZSÉGES, ÉTREND ÉS CLEAN EATING a top3 kulcsszó, addig az étel tematikában a STREET FOOD, HÚS, EGÉSZSÉG, GLUTÉN és FOOD TRUCK kifejezésekre kerestek rá a legtöbben. 

google1

Erre az 5 dologra inkább ne keressetek rá a Google-ben!

A Google jó barátunk: bármilyen kérdést felteszünk neki, ő felel. Nem biztos, hogy azt „mondja", amit hallani akarunk – de ez jó is lehet. A Google nem a barátunk: nem biztos, hogy az igazat mondja. Veszélyes hely az internet, főleg annak, aki nem tudja használni. Azt tanácsoljuk, az alábbi dolgokra soha ne keressetek rá a Google-ben!

De a legárulkodóbbak a receptkeresések: elárulják, hogy mindenünk a szénhidrát, az édesség, a tészta – a legváltozatosabb formában!

Íme a top15-ös lista:

  • 12. csirke
  • 13. piskóta
  • 14. kenyér
  • 15. tiramisu

A cikk itt még nem ért véget, a toplistáért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek