Egyéb kategória

Olvadt sajt, street food és még pár kerülendő étel az első randin

Az első igazi találkozás, együtt töltött este és persze a rákészülés sok izgalmat rejteget, és ha a randi egy közös vacsorával van összekötve, ott is kínos perceket okozhat egy-egy óvatlanul kiválasztott étel. Jöjjön pár tipp, hogy mit ne rendeljetek!

vous - 2017.10.07.
Olvadt sajt, street food és még pár kerülendő étel az első randin

Ha egy kapcsolatot egy leevett ruha vagy egy összemaszatolt száj befolyásolhat, akkor azt már eleve megette a fene, de az első randevún mindenki szeretné a legjobb benyomást kelteni a másikban. Ezt megnehezítheti, ha olyan ételt próbálunk csevegés közben elfogyasztani, ami kihívásokkal jár – bármelyik félnek is.

molnar-viola-anna-ki-fizessen-az-elso-randin1

„Csak moziba ne!” – különleges helyek második randihoz

Az első randi izgalmas, de a második még inkább az. A második találkozáskor már tudjuk, hogy mit várhatunk el a sráctól, így egy kicsit mi is bátrabban viselkedünk. A második randin már tök legális a csók, ilyenkor általában eldől a kapcsolat sorsa. Szerintem nagyon fontos, hogy ilyenkor ne zárkózzatok be a kis közös világotokba, inkább menjetek emberek közé, randizzatok olyan helyeken, ahol egy csomó inger érhet titeket, ahol egy csomó közös emléket fogtok szerezni. Mondjuk csináljátok ezeket a második randin!

A másikkal ismerkedünk, nem az étellel

Nagyon fontos, hogy a világkonyhát nem most kell felfedezni. Az első randin olyan ételt érdemes választani, aminél nagyjából tudjuk, mire számíthatunk. Ha nem kedvünkre való, ha meglepő és nem túl kívánatos alapanyagok vannak benne, az elronthatja a hangulatot, a kedvünket, ráadásul problémásnak is tűnünk.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek