Egyéb kategória

Ha a tavalyi pufidzsekiket utáltátok, idén ki fogtok égni… – Kabátmustra hűvösebb időre

Az a helyzet, hogy az utca embere alig ocsúdott fel a nyári szőrös papucsok látványától, máris itt a következő szezon, a legújabb trendekkel, amik garantáltan kiverik a biztosítékot. Habár sokaknál már a – direkt – lyukas pulóverek és a szaggatott farmerek is eléggé extravagáns darabnak számítanak, várjátok ki a végét: az őszi–téli szezonban valószínűleg a műszőrme lesz az új strandpapucs. Igen, jól olvastátok: jönnek a műszőrmék és társaik! 

vous - 2017.10.08.
Ha a tavalyi pufidzsekiket utáltátok, idén ki fogtok égni… – Kabátmustra hűvösebb időre
inspiracio-oktoberre-a-legszerethetobb-oszi-trendek-egy-helyen-engel-nora1 (1)

Inspiráció októberre – A legszerethetőbb őszi trendek egy helyen

Míg van, aki még csak most eszmél, hogy kezd elmúlni elmúlt a nyár, addig a kedvenc boltjaink már teljes felkészültségben várják az őszi ruhákért beszabaduló vásárlókat. Trendi darabokból ahogy soha, úgy most sincs hiány, de mit válasszunk? Mi az, amivel nem lőhetünk mellé? Mi az, ami egy szezonnál hosszabb időt is nyerhet a gardróbunkban?

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE

Kamu-irhakabátok és műszőrmék

Az őszi–téli szezon leglátványosabb, legextravagánsabb és legmegosztóbb „kedvence” egyértelműen a műszőrme. Ha önmagában nem lenne elég sokkoló, a színe biztosan rátesz egy lapáttal. Hogy miért? Mert idén nem szimplán feketében és szürkében pompáznak ezek a darabok, nem. Szinte a szivárvány összes színéből fellelhetünk egyet-egyet, és alig kell keresnünk. Ahogy Viola megírta korábban:

jól is jön ez, ha az ember egy szezon erejéig a Vogue Japan főszerkesztőjévé a férfiak rémálmává szeretne válni.

Nos, ha a műszőrme a ti ízléseteknek is túl sok, de mégis szeretnétek valami igazán mait, valami igazán trendit, akkor még mindig válogathattok a kamu-irhakabátok közül. A színeket illetően a műszőrméhez hasonlóan itt sem lesz hiány! 

Lelőhelyek: 1. Bershka, 2. Mango, 3. Pull&Bear, 4. Zara, 5. Zara

Lelőhelyek: 1. Bershka, 2. Mango, 3. Pull & Bear, 4. Zara, 5. Zara
Forrás:
Vous

Klasszikus trencskó

Az egyszerű, de nagyszerű darabokat kedvelők számára jó hírem van: idén is bőven válogathatunk ballonkabátok közül. A klasszikus bézstől kezdve az ősz legtrendibb színeiben pompázó darabokon át egészen a mintás verziókig minden megtalálható lesz. Keressétek és szeressétek, mert egy olyan alapdarab, aminek éveken át fix helye lehet a gardróbotokban

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara, 4. Mango, 5. Mohito

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara, 4. Mango, 5. Mohito
Forrás:
Vous

Over-over-oversized pufikabátok és sídzsekik 

Nem meglepő, hogy a pufidzseki sikere továbbra is töretlen: meleg, kényelmes és vagány. Idén a tavalyihoz képest még inkább túlméretezett verzióban tér vissza, a hosszát tekintve pedig a két véglet lesz kapható: az extrarövid és a hosszú, minimum combközépig érő verzió közül válogathatunk. Emellett megjelenik a még sportosabb megjelenést kölcsönző – jobb esetben –, vízhatlan anyagból készül síkabát is. Bevállalósabbak magas sarkúval párosítják, míg a kényelem hívei maradnak a jól bevált bakancsoknál, amik idén szupercsajos formában tértek vissza

Lelőhelyek: 1. Pull&Bear, 2. Stradivarius, 3. Mango, 4. Zara, 5. Zara

Lelőhelyek: 1. Pull & Bear, 2. Stradivarius, 3. Mango, 4. Zara, 5. Zara
Forrás:
Vous
pantone ősz szín

Még több őszi divat

Ajánlott cikkek