csinos nő

„Nem találok pasit, mert túl szép vagyok!” Ezt gondolja erről egy férfi

Találkoztatok már azzal a mondással, bizonyos nők túl szépek ahhoz, hogy szerelemre találjanak, mert félnek tőlük a férfiak? Nos, szerintem ez az egyik legnagyobb bullshit a világon – ilyen nincs, és most az is kiderült, mit gondol erről egy férfi. 

Szerencsére a szépség még mindig szubjektív, és én tartom annyira bátornak a férfiakat, hogy egy számukra bomba nőhöz is oda merjenek lépni ismerkedés céljából. (Bizonyára nálatok is bepróbálkozott már egy olyan srác, akit nem gondoltatok hozzátok valónak külsőleg.)

Gondoljatok bele, kivel ismerkednének, ha nem azzal a nővel, aki külsőre baromira tetszik nekik? 

Aha, ott van egy szexi csaj, de hozzá nem megyek oda, mert túl szép, de várjunk csak... ott áll egy kevesbé dekoratív, na majd hozzá odalépek!

Úgy gondolom, ez eléggé elképzelhetetlen. (Legalábbis az én férfi ismerőseim nem ilyenek.) Természetesen – és ez most csúnya lesz – mindenki a maga szintjéhez mérten ismerkedik.

Bizonyos szubjektív szempontokat figyelembe veszünk az ismerkedéskor (kor, stílus stb...), de az a mondás, hogy „egyes nők túl szépek, hogy párt találjanak” nálam nem állja meg a helyét, szerintem ez gyenge kifogás, és valami más van a hattérben.

Esetleg egy olyan attitűd, életforma, ami riasztó lehet... 

szakitas-utani-romeltakaritas-igy-szedjetek-ossze-magatokat-ha-padlora-kerultetek1

„Nem téged nem szerettelek már, hanem azt a nőt nem szerettem, akivé váltam melletted”

Egy szakítás mögött sok ok meghúzódhat. Boldogtalanság, egy felbukkanó harmadik fél, vagy eltérő személyiségbeli fejlődés. De mi van, ha azért kerül sor a szakításra, mert nem szeretjük azt, akivé váltunk a másik mellett? #egyperces

Andi cikkét ITT olvashatjátok.

DIY-királynőnk, Mojzi ennek épp az ellenkezőjét gondolja:

Ahogyan a csajoknál, úgy a pasiknál is vannak félősebb, túlgondolósabb fazonok, akik ha meglátnak egy dekoratív, szupercsinos csajt, felkapják a nyúlcipőt. Hogy miért?

Mert sokszor kishitűek, és míg ők mondjuk 5 pontra értékelik magukat, azt érzik, hogy nem érdemelnek meg egy 10 pontos csajt.

Vagy mert úgyis hamar otthagyná őket, úgyis összetörné a szívüket, stb... Ezzel magukat védik! Én sok ilyennel találkoztam már, és egyáltalán nem meglepőbb, mint hogy ti sem mernétek odamenni a világ legjobb pasijához, és rányomulni. Ezek a szerelmek megmaradnak plátóinak, és szerintem ez így van jól.

Egy brit nő hasonlóan gondolja, mint kolléganőm

A 44 éves Dawn Cousin egy négygyermekes anyuka, aki a This Morning reggeli műsor vendége volt, ahol elmondta, úgy gondolja, azért nem talál párt, mert túl csinos!

Nyilvánvalóan nagyon vonzó nő vagyok... nagyon fiatalnak nézek ki. Nagyon szórakoztató vagyok, nem vagyok egy tipikus 44 éves, négygyermekes nő.

Szerinte a nála fiatalabb férfiak csak azért akarnak vele randevúzni, mert jól néz ki és fiatalos, míg a korabeliek vagy a nála idősebbek pont ezért nem. Miközben a férfi műsorvezető hallgatta a hölgy monológját, nehezen tudta visszatartani a nevetését és a véleményét:

Forrás:
This Morning

A férfi műsorvezető magához ragadta a szót, és felhívta a vlogger hölgy figyelmét arra, hogy egy kapcsolatban nem kizárólag a külsőségek számítanak, és talán a személyiség is döntő szerepet játszik egy szerelem kialakulásában.

Nagyon magabiztos nő vagy, ez nem kérdéses. Félelmetes, hogy egy nő ennyire magabiztosan ki tudja mondani, nagyszerű vagyok, dögös és túl jó neked. De talán pont ezért vagy egyedül!

Forrás:
This Morning

A nő ezt határozottan visszautasította, és maradt eredeti álláspontjánál... Azt mondta, ő sosem mondaná ki, hogy túl jó valakihez! 

Objektum doboz

Mit gondoltok?