Egyéb kategória

Survivor-FINÁLÉ: kiderül, hogy Feri vagy Iliász nyeri-e a műsort

A második, egyben utolsó elődöntő a szezon legkeményebb csatáját hozta. A végkimerülés határáig küzdöttek a versenyzők, végül Feri diadalmaskodott. Ő állhatott Iliász mellé, és mehettek vissza egy utolsó estére a táborba. Másnap reggel egy meglepetéslakoma várta őket. A két férfi a műsor végére mély barátságot kötött egymással, amelynek alapja a kölcsönös tisztelet.

vous - 2017.10.13.
Survivor-FINÁLÉ: kiderül, hogy Feri vagy Iliász nyeri-e a műsort

Az alapvetően nagyon különböző nézeteket valló fiúk számára saját bevallásuk szerint is a hatalmas felismerések játéka volt a Survivor. A két túlélő ma a volt játékostársak elé járul, hogy ők döntsenek sorsukról.

A szavazatok leadása előtt kérdésekkel bombázzák majd a két döntőst. Most alkalmuk lesz minden korábbi sérelmet, problémát rendezni, választ kaphatnak a bennük felmerülő kérdésekre. Ki is használják a lehetőséget, mert bár mindenki egyetért abban, hogy a két legerősebb, a kezdetektől domináns játékos került a fináléba, nem fogják kímélni őket.

Forrás:
RTL KLUB

A szavazatok leadása után a két játékos még egyszer, utoljára összecsap egymással egy tűzgyújtó párbajon. A győztes 1 pluszszavazatot kap. Végül, ahogy eddig minden törzsi tanács után, Bence felolvassa a cetlikre írt neveket. 

Forrás:
RTL KLUB

Ma este pedig kiderül, hogy ki a sziget legnagyobb harcosa, ki az igazi túlélő. Akiről a társai is úgy gondolják, hogy megérdemli a győzelmet, és aki az életre szóló élmények mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek