Egyéb kategória

Wow! Zimány Linda fitneszmodell lett – bravó!

Nagy volt a csend Zimány Linda körül az utóbbi időben, nem véletlenül. A hétvégi Fitparádén Linda 2. helyezést ért el kategóriájában – ez azért elég nagy wow!

vous - 2017.10.16.
Wow! Zimány Linda fitneszmodell lett – bravó!

Zimány Linda mindig is híres volt irigylésre méltó alakjáról, és nem is gondoltuk volna, hogy ezt még tudja fokozni. Linda az idei Fitparádén fitness modell kategóriában indult, ahol második helyezést ért el. 

Életem első nemzetközi fitneszversenyén a kategóriámban 2. helyezett, ezüstérmes lehettem ma, egy brutál erős csapatban!

Fantasztikus volt ez a 10. hetes felkészülés a világ legjobb mentorával és edzőjével, @nemetheszter9-cel, és minden komoly önmegtartóztatást, szenvedést, vért, verejtéket megért ez a test, amit kaptam a végeredményben nagyon kemény munkával”

– írta Linda az Instagramján.

Objektum doboz

futas-edzes-sport-osszel

A 7 legnagyobb fitnesztévhit – amik totálisan bullshitek

Amikor bementek egy fitneszterembe, körbenéztek, és látjátok, hogy az emberek különféle edzéseket végeznek, elgondolkodtok, hogy vajon melyik a legmegfelelőbb edzésforma számotokra. Bármelyiket is válasszátok, a legfontosabb, hogy a most következő tévhiteknek ne dőljetek be!

A cikk folytatása ITT jön!

Szerintünk rendkívül motiváló, hogy Linda pár hét kemény munkával ilyen szuper eredményeket ért el. Nagyon gratulálunk neki! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Bravó!

Ajánlott cikkek