Egyéb kategória

Megfejthetetlen, hogy mi történik vele: Tara Reid soha nem lesz már a régi?

Tisztán emlékszem az amerikai pités időkre, amikor még Tara Reid volt minden (kis túlzással) pasi álma. Hozzáteszem, teljesen jogosan, hiszen egy igazán szép és csinos nő volt. Volt. Sajnos az nyilvánvaló, hogy a 41 éves színésznő teljesen megváltozott (nem a jó irányba), de legújabb fotói megdöbbentettek. 

vous - 2017.10.20.
Megfejthetetlen, hogy mi történik vele: Tara Reid soha nem lesz már a régi?

Tara Reid sajnos nem tudta megtartani azt a formát, amit az Amerikai pite első részében nyújtott. Már csak egy emlék, egy poros VHS-kazi emlékeztet minket a bájos arcra, amit a túlzásba vitt vagy elrontott (vagy mindkettő) plasztikai beavatkozások eltorzítottak. 

sorminator

Zavarba jöttünk: Sörminátor visszatért, és meglepően dögös pasi lett

Már nem meglepő, hogy az egykori „nyomi” karakter valójában brutál szexi pasi. Nemrég Neville Longbottom, vagyis Matthew Lewis sokkolt mindenkit alsónadrágban, ezúttal pedig a Sörminátorról derült ki, hogy szexi vörös férfi lett belőle.

Lassan 20 éve nézzük, ahogy Tara egyre – már bocsánat – borzasztóbb külsőt ölt. Legutóbb kedvesével, az üzletember Ted Dhanival fotózták, amint épp randira igyekeztek. Nyilván oltári bunkóság és hatásvadász egy nőt akkor fotózni, amikor kiszáll egy autóból, de Tara borzalmasan fest – és most tekintsünk el attól, hogy mekkorát villantott. 

Objektum doboz

Egészségtelen külseje rémisztő. Reméljük, egyszer hallgatni fog a szeretteire, és felhagy ezzel az életmóddal.

Ajánlott cikkek