Egyéb kategória

Wow! Mit szóltok a Facebook új hírfolyamához?

Egy átlagos felhasználónak bizonyára fel sem tűnt, de a Facebookon megjelent egy alternatív hírfolyamfunkció. Mutatjuk, mit tud a Felfedező hírfolyamra keresztelt fül. 

vous - 2017.10.20.
Wow! Mit szóltok a Facebook új hírfolyamához?

A Felfedező hírfolyamot a Facebook bal oldali sávjában találjátok, a asztali gépen a Felfedezés oszlopban, telefonon a Lehetőségek alatt. Egy rakétaikon segít, hogy tutira megtaláljátok! Na meg az a kép is!

Forrás:
VOUS

A Felfedező hírfolyam az olyan általunk eddig nem lájkolt oldalakat és tartalmakat listázza, amelyek érdekelhetnek bennünket, vagy épp az ismerőseink körében nagyon népszerűek. A Facebook ezt egy algoritmus segítségével számolja ki, és figyelembe veszi a tartalmakra adott reakciónkat is.

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Virtuális szemetelés: a legcikibb nyaralós képek a Facebookon

Nyaralni a világ legjobb dolga, és ilyenkor az ember késztetést érez arra, hogy jó dolgát az egész világgal, legalábbis az ismerőseivel megossza. Ezzel nincs gond, hiszen szeretjük megmutatni, hogy nekünk milyen jó életünk van, azonban ha túlzásba esünk, akkor pont a kívánt cél ellenkezője fog megtörténni: az őrületbe kergetjük az ismerőseinket.

Ajánlott cikkek