Egyéb kategória

Mesés őszi dekorációk, amelyekkel stílusossá tehetitek az otthonotokat a hidegben

Ha ősz, akkor hideg. De tényleg olyan nagy baj ez? Mielőtt még igennel válaszolnátok, gondoljatok csak bele, milyen jó dolog a hűvösebb napokon bekuckózni a lakásotokba, és a melegből figyelni a kinti tájat. Igen ám, de hogyan öltöztessük őszi díszekbe a lakásunkat?

vous - 2017.10.21.
Mesés őszi dekorációk, amelyekkel stílusossá tehetitek az otthonotokat a hidegben

Az elmúlt napokban kegyes volt hozzánk az időjárás, de személy szerint én már azért várom, hogy kicsit hűvösebb legyen. Hiszen pont az a szuper az őszben, hogy ilyenkor az otthonunkat is új ruhába öltöztethetjük. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, elég csak egy pár szuper dekorációt beszereznetek, hogy stílusosan várjátok a hideget.

Hoztam nektek egy pár dekorációs ötletet, amelyeket egyszerűen nem lehet nem imádni!

Pihe-puha kényeztetés

Ha a hűvösebb időre gondoltok, tuti, hogy nektek is az jut eszetekbe, mennyire jó ilyenkor bekuckózni a meleg takaró alá, és egy forró csokit kortyolgatva üldögélni a kedvenc könyvetek vagy sorozatotok mellett. Elárulom: ezzel nem vagytok egyedül. Az első dolgotok legyen, ha őszi hangulatúvá szeretnétek varázsolni a lakásotokat, hogy beszereztek néhány csajos plédet és párnát. Nem is gondolnátok, mennyit dob az összképen.

Objektum doboz

Objektum doboz

Gyertyákkal a jókedvért

Sokan azért nem szeretik az őszi időt, mert egyre hamarabb sötétedik, de szerintem ennek is megvan a jó oldala: végre előkerülhetnek a szebbnél szebb gyertyák, amelyeket nem csak romantikus vacsikon használhattok. Én például imádom az illatosított fajtákat, néha tanulás vagy pihenés közben is meggyújtom, mert így még hangulatosabbá válik a kis kuckóm. Egy próbát megér, nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

A természet kincsei

Nem kell sokat gondolkodnotok, ha őszi dekorációról van szó, hiszen a természet bőven szolgáltat alapanyagokat, nektek csak észre kell vennetek. Egy kis kreativitással új életre kelnek az őszi, csodás színekben pompázó levelek, de akár tökből vagy gesztenyéből is varázslatos dolgok születhetnek.

Objektum doboz

Objektum doboz

A színek ereje

Valószínűleg ti is egyetértetek, ha azt mondom, ősszel leginkább a meleg színek dominálnak a lakberendezésben. Ez azonban nem véletlen! Ahogy egyre hidegebb lesz, arra törekszünk, hogy a lakásban megőrizzünk egy kicsit a nyári melegből. Ezt legkönnyebben úgy érhetitek el, ha bátran használjátok a színeket, legyen szó akár bútorokról, akár apróbb dekorációról. Nézzétek csak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Egy szőnyeg mind felett

Egy jól megválasztott szőnyeg az egész lakást feldobhatja, és fordítva is, szóval nem árt odafigyelni erre a lényegtelennek tűnő, ám annál fontosabb kiegészítőre. Ősszel szerintem a legjobb, ha valami mintás, puha szőnyeg mellett teszitek le a voksotokat, de ha nem akartok újat venni, akkor is van egy szuper tippem: nézzetek szét a nagyi kincsei között, és nagy meglepetések érhetnek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ugye hogy ti is első látásra beleszerettetek?

Nem fogjátok sajnálni a nyarat! – Imádnivaló kuckók őszre

Éljen a skandináv életérzés! – Mesés lakberendezési tippek őszre

Akár akarjuk, akár nem, szép lassan beköszönt az ősz. Ám mielőtt elkezdenétek azon keseregni, hogy miért ért véget ilyen gyorsan a nyár, inkább gondoljátok át, miért is jó dolog ez! Hiszen nincs is jobb, mint ősszel bekuckózni a szobába, és forró teát szürcsölve nézni a lehulló leveleket. Szerencsére ilyenkor nemcsak a természet újul meg, a lakásotokat is könnyedén az időjárásnak megfelelő ruhába öltöztethetitek.

Ajánlott cikkek