Egyéb kategória

Látta, elolvasta, eltűnt – Miért lettek a mai pasik megbízhatatlan kalandorok?

„Harmincas férfiak – azt gondolnánk, hogy már túl vannak jó néhány rövidebb, hosszabb kapcsolaton, pár egyéjszakás kalandon és talán már lenyugodtak. Nem 'csak úgy' ismerkedni akarnak. De azt hiszem, valami van a levegőben, hogy egyre több ilyen ismerkedős ember kering az éterben. A kérdés csak az, miért? A tökéletes nő fáradhatatlan keresése, az újdonság izgalma, vagy talán csak a légköri áramlatok és az ózonlyuk növekedése miatt van?” – kezdi történetét Judit, aki a VOUS vendégszerzői felhívására jelentkezett. A következő sorokban Rontó Judit írását olvashatjátok. 

vous - 2017.10.23.
Látta, elolvasta, eltűnt – Miért lettek a mai pasik megbízhatatlan kalandorok?

Kezdjük is az elején: ti tudjátok, mik a jelei annak, ha kalandorral van dolgunk? Én a következőkre voksolnék:

  • a második randi után – nem számít, mennyire volt klassz az első és a második is – már a harmadikat lemondja, mert „közbejött valami”
  • ha lemondja a randit és nem ajánl fel egy másik időpontot
  • a „majd beszélünk” jellegű mondatok, amikor elválunk a randi után
  • „amúgy pár hét múlva megyek külföldre dolgozni” és társai
  • túl sokat mesél az exről
  • focibajnokság, haverok, ezer dolga van, és azt érezzük, hogy ide nem férünk be
  • vagy amikor 2 hét múlva látványosan eltűnik a lelkesedése

Na és mi ilyenkor a teendő? Rúgjuk ki azonnal vagy egy kicsit még harcoljunk érte? Nagy dilemma.

És csak ő lebeg a szemünk előtt, csak rá fókuszálunk. A többi randira hívó vagy talonban mindig jó, ha ott van típust is kizárjuk. Nekünk csak ő kell és kész, pont. Várakozunk, arra gondolva, hogy majd most biztosan másképp lesz, mint az előtte lévővel. Hiszen annyira cuki volt, meg ő is annak tartott minket, mondta is, és a beszélgetések alatt mintha a közös jövőképet is felfedeztük volna. Vagy csak felruháztuk olyan elemekkel, amit mi akartunk látni benne?

„Aki könnyen adná magát, az nem kell” – Egy szexkalandor férfi vallomása

„Aki könnyen adná magát, az nem kell” – Egy szexkalandor férfi vallomása

Akadnak férfiak, akiknek lételemük a hódítás. Szexre törnek. Gyönyörre. Elvesznek, néha adnak is. Sosem szeretnek. Nem esnek csapdába, nem kötődnek. Egy ideig boldognak hiszik magukat, lehet, életük utolsó pillanatáig azok. De ki ítélheti meg, mi az a boldogság, mitől jön, meddig tart?

A cikk folytatását keressétek ITT

Aztán pár napos idiótán várakozó üzemmód után összeszedjük a bátorságunkat és megkérdezzük, hogy „szereted még a jelenlétemet”? vagy „elmondod, hogy mit rontottam el?” vagy „miért tűnt el a kezdeti lelkesedésed?” És egy kicsit jobban dobogó szívvel lessünk a telefonunkat. Biztosan kedveset és valami olyat ír vissza, hogy ugyan, ne butáskodj, minden ok!

Forrás:
Depositphotos

Elolvasta, látta. Majd kb. fél óra múlva jön is a válasz, ki így, ki úgy fogalmazza meg:

  • Nem jött a szikra, ne haragudj.
  • Szeretnék még független lenni, remélem, nem haragszol.
  • Veled nincsen semmi baj, csak még nem jutottam túl az ezelőtti barátnőmön. Ne haragudj! 
  • Tudom, hogy kihagyok egy jó lehetőséget, de nem vagyok kész egy kapcsolatra, ne haragudj.

Amúgy számít, ha haragszom? És mindegyik tag szeretne a barátunk maradni, mert azért nagyon jó fejek vagyunk. Ezt mondania sem kellett volna, mi is tudtuk. Azért az egyik szemöldökünket felhúzva megállunk egy pillanatra, hogy ez meg mi a csoda! Jönnek a kérdések. Hova tűnt az a normális, kedves, türelmes, odafigyelő férfi, akit megismertünk? Ezt elvitték az idegenek agymosásra!  Ne már, hogy megint rosszul mértem fel a helyzetet! Vagy csak nem merik beismerni az érzelmeiket, nehogy gyengének tűnjenek? Uram bocsáss, azért a 21. században igenis merjünk kockáztatni! Aztán lesz, aminek lennie kell! Elméletben.

Amit ilyenkor megengedhetünk, hogy egy-két órára némasági fogadalmat kötünk, mialatt a pár hetet leforgatjuk a fejünkben. Jó!

Ő is csak valami mellékszereplő volt életünk filmjében. Sok tanulsággal, sok jó sztorival, kellemes élményekkel. Köszönjük szépen. És jöhet a finálé: engedjük el!

Amit megtanulhatunk, hogy mindig van következő, és ha két ember egy pár, úgyis megtalálják az utat egymáshoz. Olyan nincs, hogy rossz választás.

vendégszerző VOUS

Legyél te is a VOUS vendégszerzője!

Van jó témátok? LEGYETEK A VOUS VENDÉGSZERZŐI!

A VOUS-lányok olvasói cikkeket keresnek, segítsetek megtalálni a legjobbakat! 😉 Ha szívesen kipróbálnátok magatokat vendégszerzőként, van olyan történetetek, amit megosztanátok más nőkkel, akkor eljött a ti időtök!

A részletekről mindent megtudhattok ITT.

Ajánlott cikkek