Egyéb kategória

Halloween VOUS-módra: 3 last minute szett, amit imádni fogtok!

Az utóbbi években eljutottunk addig, hogy október 31-én az emberek két táborra oszlanak: akik szeretik és ünneplik a halloweent, és akik megvetve tagadják, mondván, ugyan miért is ünnepelnénk egy olyan hagyományt, ami a tengerentúlról érkezett hozzánk. Nos, ha ti is az előbbi csoportot erősítitek, akik szívesen bújnak mások bőrébe, és engedik ki a gőzt egy buli keretein belül, jó hírünk van: Halott menyasszony témájú napunk alkalmából 3 last minute halloweenszettet hoztunk nektek, méghozzá a saját szekrényünkből! 

vous - 2017.10.31.
Halloween VOUS-módra: 3 last minute szett, amit imádni fogtok!
Objektum doboz

A morbid – Laura Palmer

Ha az ember lánya igazi halloweenbuliba hivatalos, igazi halloweenszettben érdemes érkeznie: ez mindössze annyit jelent, hogy a legjobb, ha ijesztő maszkok, véres sminkek és morbid kosztümök közül választ. Twin Peaks-rajongónk, Mojzi úgy döntött, megmutatja, hogyan öltözhettek Laura Palmernek – aki a Twin Peaks kulcsszereplője. Laura holttestére a sorozat legelején bukkannak rá, egy fóliába csavarba. Elég morbid, nem? De, pont annyira, hogy egy hullajó halloweenszett készüljön belőle! 

Amire biztosan szükségetek lesz a jelmezhez: 

  • átlátszó takarófólia vagy szemeteszsák
  • korrektor

Forrás:
Vous

A vicces – bölcsész balerina

Míg van, aki izgatottan bújik egy halott menyasszony vagy Frankeinstein bőrébe, addig más a klasszikus kosztümökre esküszik. Ha ti is az egyszerű, de nagyszerű jelmezekre utaztok, nézzetek szét a gardróbotokban, ugye szinte biztos, hogy találtok egy pörgős szoknyát vagy jobb esetben egy tüllszoknyát? Kész is a balerina, pontosabban bölcsészbalerina-jelmez. A teljes szetthez egy óriási sálra, kócos kontyra és bölcsészbeállásra van szükségetek. 

Forrás:
Vous
3-halloweeni-szett-amit-a-hetkoznapokban-is-hordhattok

Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

Lassan eljutunk oda, hogy a halloween itthon is okot ad a bulizásra és a határtalan édességfogyasztásra. Habár sokak körében még mindig közfelháborodást kelt a halloween hazai létezése, a fiatalok igenis szívesen öltöznek be és ülnek össze egy kis – vagy épp bődületes – buli erejéig. S hogy kinek a bőrébe érdemes bújnotok? Segítek! A szetteket keressétek ITT!

A kreatív – mozipadló

Ugye tudjátok, hogy a legtöbb halloweenbuliban a leg-leg kosztümöket díjazni szokták? Egy kreatív, de pofonegyszerű ötlettel biztosan a dobogón állhattok. Hogy mit kell ehhez tennetek? Öltözzetek mozipadlónak. Igen, jól olvastátok: mozipadlónak. 

Amire biztosan szükségetek lesz a jelmezhez:

  • édesség
  • biztosítótű

Forrás:
Vous
Ajánlott cikkek