lion king

Beyoncé főszerepet kapott az új Az oroszlánkirályban

A Walt Disney 2016 szeptemberében jelentette be, hogy elkészíti az 1994-es Az oroszlánkirály rebootját, feldolgozását. Nagyjából semmennyit sem tudtunk a sztoriról egészen mostanáig, ugyanis a Disney egy Twitter-posztban mutatta be a teljes szereplőgárdát. 

A dzsungel könyve és A szépség és a szörnyeteg után ismét egy Disney-mese kel új életre. A Disney elkészíti a Az oroszlánkirály feldolgozását, aminek már nyilvános a szereplőgárdája. Nem élőszereplős filmről van szó, a szinkronhangot kölcsönző színészek és énekesek neve lett nyilvános. 

A Disney egy Twitter-posztban fedte fel a szereplőket 

Objektum doboz

Igen, jól látjátok, Nala hangja Beyoncé lesz! Simba hangját pedig Donald Glover adja, aki nálunk inkább énekesként lehet ismert. Rajtuk kívül még Seth Rogan, Billy Eichner és Keegan-Michael Key is szerepet kap.

Az új Az oroszlánkirály  2019. július 19-én kerül az amerikai mozikba.

disney mese

Hatalmas Disney-homályok nyomában: mit kezdett a hét törpe a drágakövekkel?

Néha már annyira elvakítanak minket a Disney-mesék, hogy nem is vesszük észre, mennyi indokolatlan és magyarázatra szoruló történés van ezekben a mesékben. Ha magyarázatot nem is tudok adni, de lássuk, mik azok a homályos részek a Disney-mesékből, amik eddig sosem derültek ki!

A cikk ITT folytatódik.